Meddig aktualis az ajnalat?
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 16:26

Udv nagy merettel valo ferfi jelentkezesett
Varjuk parommal 28-evesek vagyunk
Szuk punci xl cicik csattogos
Csak hetero alapon helyunk sajnos nincs
Akar mai nap
ha magadra ismersz jelentkez
20cm felfele
Varjuk parommal 28-evesek vagyunk
Szuk punci xl cicik csattogos
Csak hetero alapon helyunk sajnos nincs
Akar mai nap

20cm felfele

Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 11. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 22:04

Törölt felhasználó (4753843)

Szia! Ismerkedjünk.
Kár ,hogy nem év végén jöttetek
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 13:12

Így januárban-februárban a magyarhertelendi strand nyitva van???
Ha igen akkor szerdánként mennyien szoktak lenni???
52 éves pasi vagyok csajt keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
Szia! Ismerkedjünk.
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 20:47

Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén de utazok is 31 éves vagyok egyedülálo
szép estét mindenkinek !

Sziasztok. Ma este kényeztetnék hölgyet... Írjatok lányok
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén de utazok is 31 éves vagyok egyedülálo
szép estét mindenkinek !

Sziasztok! 30 éves, sportos férfiként, keresem hölgy partneremet. Várom a leveleket.
Sziasztok. 59éves pár keres ma este Szekszárdon pasit!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Vasárnap estére párt fogadnánk....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Valaki Dunaújvárosban szopna?
sziasztok! ismerkednék egyedülálló, sportos lányként, magas, vékony sráccal max. 38 éves korig. irj nyugodtan, kedves, aranyos lány vagyok
puszi

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Pécs környéki férj akadna, akinek lenne kedve a feleségeinkről levelezni, beszélgetni ?
Lenne idősebb nagy mellű duci hölgy aki eljőnne strandolni valamere??? Irj tel számot és beszélűnk
Jelenleg is aktívan működő és összeszokott 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.
Szia! Szerdánként 60-70 fő a naturista részlegen! Péntek szombat este is vannak többek! Keddenként kicsit lightosabb
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 13:12

Így januárban-februárban a magyarhertelendi strand nyitva van???