Sziasztok, hölgy, esetleg pár akinek van kedve jól érezni magát? Tudok fogadni...
Kanos pasi farkát kényeztetném
Irj!
Irj!
Este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Hölgyet/párt keresek Balaton déli parton és a környékén. Hely van vagy autóban.
Hölgyet/párt keresek Balaton déli parton és a környékén. Hely van vagy autóban.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
.
Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Idős hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Dombóvár környékén bi hölgyet keresünk!
Dombóvár környékén bi hölgyet keresünk!
Sziasztok
Egy kedves párt szeretnék találni,akiknek teljesíthetném a vágyait
diszkréten. Higénia tisztelet adott.
Külső megjelenés ha igényes,akkor a testalkat mindegy,de csak barátságos és korrekt embereket keresek.
Sok sikert mindenkinek
Egy kedves párt szeretnék találni,akiknek teljesíthetném a vágyait
diszkréten. Higénia tisztelet adott.
Külső megjelenés ha igényes,akkor a testalkat mindegy,de csak barátságos és korrekt embereket keresek.
Sok sikert mindenkinek
Pénteken délután vagy este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Siófokon valaki? Kaland?
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek mohács-bóly környékén de tudok utazni is nagyon jovolna egyet kefélni már

Dombóvár vagy környékén most valaki?
Pécsen most valaki valakik?
Hello! Pécsett szopatna valaki? hely kellene
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Sziasztok,
Ma napközben Valaki Valakik?
Pécs vagy Kaposvár és környéke utazni tudok
Ma napközben Valaki Valakik?
Pécs vagy Kaposvár és környéke utazni tudok
Kalocsa Baja. Ma Bi kaland ?
Sziasztok!
Csütörtökön vagy pénteken napközbeni találkozóra keresek Kaposvár-Pécs vonalon, vagy ezen városok vonzáskörzetében egy kedves, ápolt hölgyet vagy párt, akár hosszabb távú kapcsolat kialakítása céljából is.
Magár igényes, 35 éves, ápolt férfi vagyok. Helyem volna a találkozóra de igény szerint szívesen utazom is
Minden másról beszéljünk privát üzenetben
Csütörtökön vagy pénteken napközbeni találkozóra keresek Kaposvár-Pécs vonalon, vagy ezen városok vonzáskörzetében egy kedves, ápolt hölgyet vagy párt, akár hosszabb távú kapcsolat kialakítása céljából is.
Magár igényes, 35 éves, ápolt férfi vagyok. Helyem volna a találkozóra de igény szerint szívesen utazom is

Minden másról beszéljünk privát üzenetben