Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként keresnék kalandot holnap délelőtt Keszthely környékén… Helyem van.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként keresnék kalandot holnap délelőtt Keszthely környékén… Helyem van.
Sziasztok, ma este valaki fényfeszten pécsen? Hölgy/pár autós kaland vagy gyors cumi?
Sziasztok, ma este valaki fényfeszten pécsen? Hölgy/pár autós kaland vagy gyors cumi?
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek, esetleg párok. Egymásnak?privire írj. Kellemesen nőies idommal megáldott hölgyek előnyben, de vékonyabbak is írjatok. Esetleg orálszex?
Főleg hölgyek, esetleg párok. Egymásnak?privire írj. Kellemesen nőies idommal megáldott hölgyek előnyben, de vékonyabbak is írjatok. Esetleg orálszex?
Sziasztok!
Mária - Fonyód vonalon kaland? Kérlek privátban jelentkezz!
Köszönöm.
Mária - Fonyód vonalon kaland? Kérlek privátban jelentkezz!
Köszönöm.
Siófokon illetve környékén keresek biszex párt kellemes kalandra
Azt miért nem írod oda, hogy korhoz kötött?
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 14:39

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Pécs esetleg valaki?
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Pécsen cumiznék diszkréten. Hely ok.
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Keresnék párt,fiút,lányt,bárkit akivel lehetne is valami,amit szem száj megkíván,Kaposvár környékén
Pécsen este sétatér pár tali?
Egy kis autos kaland!!
Egy kis autos kaland!!
Sziasztok! Holnapra keresek Siófokon és környékén csajt, biszex párt ,pasit!
Balaton déli part bi pár bi pasi?
Üdv, Balatonnál érett aktív?