Szia, hát nagyon nem is lesz válasz
Írtam.. csak válasz nincs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 13. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 15:40
Törölt felhasználó (4727911)

Harkányban leszünk ,péntek vagy szombat estére keresünk srácot
Harkányban leszünk ,péntek vagy szombat estére keresünk srácot
Sziasztok! Kedves párral hölggyel ismerkednék Berényben este 8 óra körül. Érzéki masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok. Bejárattal szemben a parkban leszek az első padnál sárga póló lesz rajtam lenne valakinek kedve ismerkedni este 8 órakor megtalál ott. Kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Balatonon pár vagy lány egy kis szórakozásra?
Sziasztok
Augusztus 17-24 között a Balaton déli partján leszünk, szívesen találkoznánk PÁROKKAl
Augusztus 17-24 között a Balaton déli partján leszünk, szívesen találkoznánk PÁROKKAl
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok Szekszárd környékén keresem ma estére pár társaságát.
08.15 péntek napközben, vagy estére keresünk hölgyet, pasit.
Kérlek olvass adatlapot ! ! ! ! ! !
Kérlek olvass adatlapot ! ! ! ! ! !
Paks környékén rapid randi? belevaló csajt keresek!

Sziasztok M9 ma vagy a héten párok?
Ma éjjel Tamási Dombóvár kózött kalandoznék érett nővel, párral.
Kora délután csörge?? Max 40-45 igényes a hölgyel tisztelettudó előny ha van mit használni.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Balatonmária környékén 2 bi pasihoz valaki farokverésre?
SzurkeroSzurkero Ma, kora reggel Szántód - Balatonszemes közelében közös hokira? Csak kora reggel jó.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
.
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni akár ma vagy a héten-hétvégén valamikor
kérem csak olyanok írjanak akik tényleg mernek is találkozni ne szivasuk egymást! Én egy 32 éves független telt srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Kor alkat nem számit

Feltűnően nagy mellű hölgyet keresek,légy egyszerű Pécs és környéki.