Ma éjjel Tamási Dombóvár kózött kalandoznék érett nővel, párral.
Kora délután csörge?? Max 40-45 igényes a hölgyel tisztelettudó előny ha van mit használni.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Balatonmária környékén 2 bi pasihoz valaki farokverésre?
SzurkeroSzurkero Ma, kora reggel Szántód - Balatonszemes közelében közös hokira? Csak kora reggel jó.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
.
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni akár ma vagy a héten-hétvégén valamikor
kérem csak olyanok írjanak akik tényleg mernek is találkozni ne szivasuk egymást! Én egy 32 éves független telt srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Kor alkat nem számit

Feltűnően nagy mellű hölgyet keresek,légy egyszerű Pécs és környéki.
Kanos pasít kényeztetnék, helyem van ma!
Irj
Irj
Tamasi és vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt , extrémebb helyszínen ! Minden üzenetet szívesen fogadok

Igen
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Hétvégén lesz valaki Harkányba?
Augusztus 20-a előtt Simontornyán és környékén csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....
Sziasztok.
Kaposváron vagy környéken valaki aki találkoznan is??
Kaposváron vagy környéken valaki aki találkoznan is??
Balaton déli part környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 167/ 65 vékony férfi.
Sziasztok vékony szőke 40 éves barátnőmmel szívesen ismerkedünk
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 14:48

Sziasztok Villány Siklós Harkány Pécs vonalon korban alkatban hozzánk illő pár?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Idős kővér nagy mellű nőket vagy ilyen párt