Sziasztok! Idős elhanyagolt hölygeknek nagyon szívesen segítek, idős párok jelentkezését is várom!
Szadista dominát vagy domot keresek heréim,farkam és makkom szadizására( csavarás,rúgás,kötözés,boxolás,szorongatás,eszközzel verés,forró viasz,csipesz,erős paprika stb)
Te most hölgyet keresel, vagy az vagy..?
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 08:25

Tolna megyei beválalós nagydarab 120kg 120d mb nagy szörős pina stb...65+az nagy előny de lehetsz fiatal is...Merd főlválalni magad és egy tel számmal tisztelj meg.Köszi
Hali!
Szombaton Szekszárdon valaki? Bi elsősorban, de hetero kaland is érdekel
Szombaton Szekszárdon valaki? Bi elsősorban, de hetero kaland is érdekel

Tolna megyei beválalós nagydarab 120kg 120d mb nagy szörős pina stb...65+az nagy előny de lehetsz fiatal is...Merd főlválalni magad és egy tel számmal tisztelj meg.Köszi
Ma Pécsett tartózkodom,szivesen meglátogatnék egy párt a környéken.
Barátságos, nem nagyképű pár házibarátja lennék. Olyanoknak, akik egy valakit keresnek hosszútávra.
Sziasztok, Dombóváron cumiznék ma valakit.
Sziasztok! Szekszárdon taliznék ma vasárnap este aktív férfiakkal.
Kaland ma valaki?
Sziasztok! Írjátok!
(Ez egy válasz Somogyipár3951 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:47

Sziasztok! Párt keresünk csak személyes találkozó lehetséges képet nem küldünk.
Sziasztok! Párt keresünk csak személyes találkozó lehetséges képet nem küldünk.
Sziasztok. Holnap ,( vasárnap) hajnalban nem afterozik valaki Pécsen a szobornál..? Öt körűl?
Szerintem ahogy észre veszik, hogy valaki komolyan gondolja azonnal jönnek a kifogások. (Már találtunk) hát igen aki ebben a világban nem jártas az el is hiszi! Én tudom olyan pártoktól ahol már baráti a viszony , hogy nem ecerű. Sok a jelentkező amikor meg kéne jelenni 20 ból talán 2 megjelenik.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg nagyok...
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok vagy környékén képzett masszőr?
Elég nagyok náluk az igenyek! Vagy csak álmodoznak?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 50es pasi belefer az ismerkedesbe?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 01. 19. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 07:24

Sziasztok ma este Magyarhertelend szauna szívesen ismerkedünk. Szép napot! ZsuTi

Ma délelőtt Pécsen tartózkodom.Szivesen meglátogatnék egy párt.
Sziasztok ,szívesen ismerkedtem párokkal,akár mindkét fél örömére.