Sziasztok!
Ha ezt előbb látom szívesen megyek! (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 18:23
Ha ezt előbb látom szívesen megyek! (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Fiatal (28) éves csajszi ma estére keres autós kalandot pasival!Vagy ha van helyed!!!Marcali és közvetlen környéke!!!!!Légy átlagos alkatú,és 30-45 év kor közt, kellemes mérettel!!!Uraim, Pest, Pécs,és még sorolhatnám nem a szomszéd falu,uzitek válasz nélkül marad!!!
Sziasztok! Párral / házaspárral randiznék, elsősorban a hölgy örömére, de enyhe bi is lehetséges, ha érdekes lehet számotokra...... Helyem van Pécsett. Egészség, ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Üdv, Ádám
Ma párok akik találkoznának napközben?
Sziasztok!
Ma napközben Szekszárd környékén valaki egy kis kalandra? Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Ma napközben Szekszárd környékén valaki egy kis kalandra? Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki ?
.
Pártokhoz csatlakoznék ma bármit meghallgatok
Fonyód és környékén ma valaki? Mobilis vagyok.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Siófok és környékén hölgy vagy pár akik ismerkednének?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Dombóvár vagy környéken nőkkel ismerkednék
Mindkét részről biszex párt keresek akik fogadni tudnának!
Privátban keressetek!
Köszönöm.
Privátban keressetek!
Köszönöm.
Mai nap folyamán keresem Bi partneremet Szekszárd Pécs vonalon.
Pécsen és környékén keresnék elsősorban idősebb hölgyet vagy fiatal lányt. Magamról: 185 cm, diplomával rendelkezem, nem sokára 30 leszek
Sziasztok!Fiatal (28) éves csajszi ma estére keres autós kalandot pasival!Vagy ha van helyed!!!Marcali és közvetlen környéke!!!!!Légy átlagos alkatú,és 30-45 év kor közt, kellemes mérettel!!!Uraim, Pest, Pécs,és még sorolhatnám nem a szomszéd falu,uzitek válasz nélkül marad!!!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Keresek mai napra partnerem/partnereim!
Sziasztok! Ma este Siófokon hölgy aki ismerkedne?
Napközben találkoznék ápolt unatkozó hölgyel v párhoz csatlakoznék . Sportos ápolt Kaposvári pasi vagyok.