Beszélgetni, ismerkedni, természetesen a szexről!
Sziasztok! Ma este szívesen odaadnám egy kicsit valakinek (nő, pasi) hogy bekapja. Lenne kedvem élvezni egyet!
.

Intim masszázs hölgyeknek / pároknak Baranyában .
Ma este szívesen ismerkednék párral vagy hölggyel Balatonboglár környékén. Szívesen maszíroznék is, van tapasztalatom erotikus maszírozásban.
sziasztok szilveszterre keresnénk párt Kiskunmajsa környékén
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Nem vagyok független, munka miatt sokat utazom, azon megyékbe ahová ezt az üzenetet megosztottam. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki (k)?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Merre kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 16:28
Törölt felhasználó (4312922)

Sziasztok!
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
Sziasztok.
Pécsi hölgyet keresnèk, aki szereti a kènyeztető masszàzst.
Èn pécsi független 48è ffi vagyok.
Pécsi hölgyet keresnèk, aki szereti a kènyeztető masszàzst.
Èn pécsi független 48è ffi vagyok.
Pakson holnap napközben nő vagy pár esetleg akad játszadozni?
Sziasztok!
12-30-án szombat délután közvetlen a Balaton partján Siófok 55-75 közötti hölgy előszilvezterezés? Irj vagy küldj elérhetőséget!
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés
a szex! Orális kényeztetés is
a szex! Orális kényeztetés is
Sziasztok. Ma nagyon kenyeztetnek hölgyet inteligens ápolt férfi vagyok írjatok hölgyek
Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.
Pécsen csak ez a két mami van? Légy ápolt 60-as nagy mell nem borotvált...Tel számot irj és hívlah. Köszi
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is
Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is

Igali gyógyfürdőbe van valami izgalmas, tud valaki valami infót róla.
Lehet ott izgalmas dolgot csinálni ?
De ha van más jó ötleted ne társa magadba.
Lehet ott izgalmas dolgot csinálni ?
De ha van más jó ötleted ne társa magadba.