Hölgyeket keresek Pécs és környékén,kor alkat minsegy lehetsz nem független is...Tel szám kell
Pécs és környékén valaki?
Ma dél környékén valaki(k),Szekszárd Csörge tó?
Idős hölgyeket keresek,barátságra persze extrákkal füszerezve,de válalok punci borotválást vagy amit ohalytasz...Tel szám kell
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Marcali környékén 2 pasihoz valaki?
Szekszárd esetleg környékén valaki?
Sziasztok!!
Holnap délután Budapest-Kaposvár között ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális diszkrét hetero pasi vagyok.
Holnap délután Budapest-Kaposvár között ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális diszkrét hetero pasi vagyok.
Ha még aktuális lehet majd akkor szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 18:23

Sziasztok!Fiatal (28) éves csajszi ma estére keres autós kalandot pasival!Vagy ha van helyed!!!Marcali és közvetlen környéke!!!!!Légy átlagos alkatú,és 30-45 év kor közt, kellemes mérettel!!!Uraim, Pest, Pécs,és még sorolhatnám nem a szomszéd falu,uzitek válasz nélkül marad!!!
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Ma este Kaposváron közös hoki? Szgítek is kezemmel,számmal.
Sziasztok!
Ha ezt előbb látom szívesen megyek! (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 18:23
Ha ezt előbb látom szívesen megyek! (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Fiatal (28) éves csajszi ma estére keres autós kalandot pasival!Vagy ha van helyed!!!Marcali és közvetlen környéke!!!!!Légy átlagos alkatú,és 30-45 év kor közt, kellemes mérettel!!!Uraim, Pest, Pécs,és még sorolhatnám nem a szomszéd falu,uzitek válasz nélkül marad!!!
Sziasztok! Párral / házaspárral randiznék, elsősorban a hölgy örömére, de enyhe bi is lehetséges, ha érdekes lehet számotokra...... Helyem van Pécsett. Egészség, ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Üdv, Ádám
Ma párok akik találkoznának napközben?
Sziasztok!
Ma napközben Szekszárd környékén valaki egy kis kalandra? Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Ma napközben Szekszárd környékén valaki egy kis kalandra? Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki ?
.
Pártokhoz csatlakoznék ma bármit meghallgatok
Fonyód és környékén ma valaki? Mobilis vagyok.
Kaposvári nős férfi vagyok.