Szekzárd Csörge-tó, ma délután?
Pécsett mai napon 17-18 h körül szívesen csatlakoznék nőhöz vagy párokhoz hetero alapon.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Kaposváron valaki???
Pécs és környékén valaki?
Szia.Szívesen meglátogatnálak ma este.
Írtam privát üzenetet is. (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 17:07
Írtam privát üzenetet is. (Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !!Pasit keresek ma este/éjszakára!30-45kor között átlagos alkattal és kellemes mérettel!!!!
Jól hangzik, kár hogy messze vagy!
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 17:07

Sziasztok !!Pasit keresek ma este/éjszakára!30-45kor között átlagos alkattal és kellemes mérettel!!!!
Baranya ,Somogy megyében nőt párokat mindenjóra kor alkat nem számít.(privátba)
Kaposváron keresek diszkrét kapcsolatra hölgyet esetleg párokat. Hely,,telefonszam, viber vagy más elérhetőseg kell. 51 eves férfi vagyok. Minden megoldás érdekel, kivéve anyagias.Oralszex kedvelő hölgyek előnyben.Pároknál enyhe biszex is lehet.
Pécsen autós kalandra valaki ma délután?
Komlóról keresnék hölgyeket kor alkat mindegy,higénia fontos,tel szám kell
Sziasztok. Írtam!
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 08:55

Sziasztok baranyai 30-40 éves független nem dohányzó arányos férfiak bemutatkozását várjuk.
Szép napot!!
ZsuTi
Szép napot!!
ZsuTi

Sziasztok baranyai 30-40 éves független nem dohányzó arányos férfiak bemutatkozását várjuk.
Szép napot!!
ZsuTi
Szép napot!!
ZsuTi

Sziasztok!
Szekszárdon mai napon Vki, Vkik? Csak hetero! Hölgy, Pár?
Szekszárdon mai napon Vki, Vkik? Csak hetero! Hölgy, Pár?
Fiatal teltkarcsú nagy cicis nem borotvált lányokat kényeztetnék ahogy szeretnéd,fontos a tel szám is.
Alszunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 10. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 23:55
Törölt felhasználó (4687527)

Sziasztok ki merre bulizik vagy kinek lenne találkozni?

Sziasztok ki merre bulizik vagy kinek lenne találkozni?

Balaton déli partján erotikusan maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját. Nem vagyok profi, viszont erotikus masszázs tapasztalattal rendelkezem.