Sziasztok! Van csak az nem jó nektek!
(Ez egy válasz Nov78 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 21:20

Létezik olyan heteroszexuális pasi aki nem csak igérget?
Szombatra keresünk 40-50 közötti pasit harmadiknak! Kizárólag a hölgy örömére!
Csak fotóval el látott e-mail-re válaszolunk!
Adatlapon van e-mail
Adatlapon van e-mail
Létezik olyan heteroszexuális pasi aki nem csak igérget?
Adatlapon van e-mail
Adatlapon van e-mail
Sziasztok Krisztián vagyok. Erossen gondolkodom, hogy csütörtöki napon el mennék " kipihenni " magam fürdeni valahova.. Harkány, Magyarhertelend és még társai. Ehhez a szép programhoz keresnék hölgy partnert. Nagyon örülnék egy kedves hölgy társaságnak. Köszönöm szépen ha lehet és érdekel valakit akkor privathba írjatok kérlek.
Szívesen ismerkednék kedves,nyitott párral.
Kaposvárról valaki? Hölgyek, párok? Vibert adj a kamusok miatt.
(Ez egy válasz Deliparti_Srac üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törpe nőket keresek,kór alkat mindegy...
50-es fehér férfi állandó szoptatóját keresi
1 óra múlva szopnák Pécsen.
Sziasztok párt keresek cuckoldra

Sziasztok ma este esetleg valaki(k) Szekszárd esetleg környékén
Zalából megyek Baranyába buliba pénteken. Útitárskat keresek és a bulib partnert.
Kedves hölgyet keresek esték kellemes eltöltéséhez.
Fazonigazitást,borotválást válalok hölgyeknél Baranya Tolna,de bármit meghalgatok
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Hali párhoz csatlakoznék! Akár hosszabb ideig is!
Autóm van! Utazás nem gond! Picit kizokkennek a mindenapokbol! Mindent is kiprobalnék! Komolyan gondolkozok levelét varom!
Autóm van! Utazás nem gond! Picit kizokkennek a mindenapokbol! Mindent is kiprobalnék! Komolyan gondolkozok levelét varom!
Szekszárdon valaki egy kis bi játszadozásra?

Kaposvár szopnék
Barcs Nagyatád szópnék.
Holnap dèlelőt Sellyèn kölcsönös oràl valaki?
Dombóvár v környékén ismerkednék hölgyel.