Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Hali párhoz csatlakoznék! Akár hosszabb ideig is!
Autóm van! Utazás nem gond! Picit kizokkennek a mindenapokbol! Mindent is kiprobalnék! Komolyan gondolkozok levelét varom!
Autóm van! Utazás nem gond! Picit kizokkennek a mindenapokbol! Mindent is kiprobalnék! Komolyan gondolkozok levelét varom!
Szekszárdon valaki egy kis bi játszadozásra?

Kaposvár szopnék
Barcs Nagyatád szópnék.
Holnap dèlelőt Sellyèn kölcsönös oràl valaki?
Dombóvár v környékén ismerkednék hölgyel.
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
.
Kaposvárról ki keres férfit? Diszkreten! Hely kell. Privire írj.
Hölgy vagy pár. Párnal a hölgy keressen.
Hölgy vagy pár. Párnal a hölgy keressen.
https://csodalatosbalaton.hu/kategoria/programok/
(Ez egy válasz Boy_91 üzenetére (2023. 10. 07. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Pécs és környékén?
Most valaki Somogy ?
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Ma este szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Sziasztok Zalában - Somogyban párhoz ma este?? Többi privátba
Pécs környékén valaki ma este? Pár lány lányos fiú cd travi?
Sziasztok!
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Ma estere bevallalos holgy partnert keresünk Pécsen ,hely van!Jo kedvű fiú tarsasag vagyunk!Bulizzunk,erezzuk jol magunkat!
Én meg arra jöttem rá!!Hogy a 85+os nőknek van itt a legnagyobb önbizalmuk és szájuk.
Ja és ha nem írok vissza vagy nemleges a válaszom akkor minden vagyok
Ja és ha nem írok vissza vagy nemleges a válaszom akkor minden vagyok