Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok! Biszex kalandra keresek Siófokon illetve környékén pasit, párt!!
Sziasztok lenne kedve valakinek szekszárd és környékén találkozni velem motorral leszek
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Idős hölgyeket,párokat ahol a papának már nem áll de a mami használható bármire,nagy tág picsa és hatalmas csöcsik legyenek,a többit privátba tel szám megadásával
Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
Sziasztok Baranya megyében párokat minden jóra kor alkat nem számít !!!
Hali pécs környékén ráérnék
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

2 óra múlva szopnék szopatnék szexárd.
Siófokon illetve környékén keresek biszex kalandra pasit, párt! Minden érdekelne!Helyem is lenne hozzá!!
Sziasztok. Ma egy hölgy aki igazán éhes? Basznam ahogy szeretné
Szűzesség elvesztésében partner vagyok.
Sziasztok!
Szombat estére keresek autós kalandra hölgyet, vagy párt, Szekszárdon és környékén
Szombat estére keresek autós kalandra hölgyet, vagy párt, Szekszárdon és környékén

Sziasztok, párhoz csatlakoznék
Ismerkedni, beszélgetni,Balatonlelle környékén persze a szexről!!! Ha mindent megbeszéltünk helyem is van!!!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám (Szóló férfit nem keresek, köszönöm megértésedet.)
Sziasztok ma este nő vagy pár(hetero!) akad itt?
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Malom völgy ma valaki(k)
Pécs és környékén valaki??