Zoli1234: vigyázat vele , képkérősök.... de nem küld....
Párt keresnénk ma estére..
Holnap hajnalban illetve délelött?
(Ez egy válasz zsolt1971 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Horgászni szeretnél?
(Ez egy válasz zsolt1971 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Hali
Sziasztok! Ma este Siófokon vagy környékén hölgy vagy pár akik ismerkednének?
valaki siófok vagy környékén?
Ma este párokkal hancúroznánk
Pécsen és környékén pasi?
Sziasztok valaki Fonyód Boglar vonalon?
Délelőtt valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
Te kóstoltad be őket , én csak vázoltam egy lehetőséget a sok éves tapasztalataim alapján! De szerintem megérdemlitek egymást
És ha nem értesz valamit inkább ne bele vau-vau .........
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 20:08

A lényeg mellett elmentél kicsit. Volt néhány üzenet váltás, aztán amikor telefon számot adtunk akkor semmi reakció. Lefordítva: ha nem tudsz valamit, akkor ne dumálj bele

Sziasztok valaki nincs kint a Pécsiton?
Sziasztok valaki nincs kint a Pécsiton?
Adatlapom szerint ismerkednék pécsi és környékbeli, hellyel rendelkező párokkal, hölgyekkel a hosszú hétvége folyamán.
Sziasztok. Pécsen valami hely vagy esemény ahol esemény van.
Pl régi vidámpark stb...
Pl régi vidámpark stb...
Elhahyagolt idösebb hölgyeket keresek minden jora
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Pécsi 42 éves, izmosabb testalkatú, igényes, méretes , hetero pasiként csajt, nőt, pàrt keresek, akár tartós kapcsokatra!