Sziasztok valaki nincs kint a Pécsiton?
Sziasztok valaki nincs kint a Pécsiton?
Adatlapom szerint ismerkednék pécsi és környékbeli, hellyel rendelkező párokkal, hölgyekkel a hosszú hétvége folyamán.
Sziasztok. Pécsen valami hely vagy esemény ahol esemény van.
Pl régi vidámpark stb...
Pl régi vidámpark stb...
Elhahyagolt idösebb hölgyeket keresek minden jora
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Pécsi 42 éves, izmosabb testalkatú, igényes, méretes , hetero pasiként csajt, nőt, pàrt keresek, akár tartós kapcsokatra!
Pécsről keresek szopni szerető Biszex idősebb nőt vagy párt ahol akár egyszerre vagy felváltva szopnának
Sziasztok!itt vannak a jó idők...Nőt vagy párt(cuckoldra) keresek kabriós/szabadban szexelős témára!
amit akár meg is örökíthetünk... várom az üzeneteket
amit akár meg is örökíthetünk... várom az üzeneteket

Sziasztok! Párt keresünk a hétvégére női bi előny 4-es gabalyodas, párcsere az elképzelés
Sziasztok! Beszéltünk viberen de egyik hétvégén se értetek ide egy találkára mivel képet nem küldtök. Írtunk viberen most is válasz sincs.
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 06:29

Mi adtunk elérhetőséget, még válaszolni sem válaszoltatok, így nehez lesz bárkit találni!
Szekszárd Csörge tónál valkai esetleg?
Sziasztok Lányok esetleg Asszony Szekszárdon vagy környékén?
Sziasztok!
30-as fiúként szombat estére keresek kalandot adatlapom szerint Szekszárdon és környékén. Utazni tudok, késő estétől érek rá, a többit privátban
30-as fiúként szombat estére keresek kalandot adatlapom szerint Szekszárdon és környékén. Utazni tudok, késő estétől érek rá, a többit privátban

Sziasztok! Ma pécsen szeretnék kalandozni. Lakásomban hölgyet, párt szívesen fogadok!
Férfiak NEM érdekelnek
Férfiak NEM érdekelnek
Sziasztok! A suhinto nevü felhasználó pár üzenet és kép kuldés után fényt kapott! Válasz nincs szerintem kamos! Vigyátatok vele! ☹️
A lényeg mellett elmentél kicsit. Volt néhány üzenet váltás, aztán amikor telefon számot adtunk akkor semmi reakció. Lefordítva: ha nem tudsz valamit, akkor ne dumálj bele
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 08:53

Egyszerű! Valami amit az adatlapotokon látott nem tetszik neki, tök mindegy mi, ès ezért nem válaszoltam, mert ő megtehető, hiszen ő keres ezért azt csinál amit akar és le van szarva az alapvető udvariasság
Na valahogy így

Na hát erről van szó! Az ilyen seggfejekkel van tele ez az oldal... Egy nemleges válasz is szerintem alapvetően elvárt!
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 08:53

Egyszerű! Valami amit az adatlapotokon látott nem tetszik neki, tök mindegy mi, ès ezért nem válaszoltam, mert ő megtehető, hiszen ő keres ezért azt csinál amit akar és le van szarva az alapvető udvariasság
Na valahogy így

Sziasztok holnap délután csatlakoznék párokhoz 50es normális pasi vagyok.Sziasztok
Kaposvár környékéről, keresek elhanyagolt hölgyet! Párokhoz is csatlakoznék, csak heteró alapon!