Pécs+50km eren belül elhanyagolt asszonyokat keresek kor alkat mindegy,de idős párok vagy fiatal lány anyujával is....
Ma napközben párral, hölggyel ismerkednék, találkoznék.Kaposváron és környékén.
Pécsen ma délelőtt keresek hölgyet,párt.
Heteró dolgok érdekelnének csak... Keress... Szekszárd-Paks-Dunaföldvár
Sziasztok. Ma délutánra, "kötetlen" szexre keresünk párt, nálunk! Gyerekeket nem, köszi
Sziasztok ma(hétfő) napközben belevaló csajt keresek Szekszárdon vagy környékén!
Sportos kemény farkú 40-es férfi várja az ajánlatokat a héten is …
Ma estére párt, pasit vagy hölgyet fogadnánk! Ma este !
Utazni tudj, helyünk van
Utazni tudj, helyünk van
Sziasztok. Vasárnap 16-tól vagy hétfőn egész nap ráérek, helyem van. Keresek kanos diszkrét férfit aki szívesen szopatna és/vagy dugna Pécsen!!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk-n.
Helyem nincs,utazás nem gond.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk-n.
Helyem nincs,utazás nem gond.
Balatonlelle kornyeken megneznek valakit, ahogy hokizik, esetleg párt szex kozben

Sziasztok.
Hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Pécs és kki hatalmas pinával megáldott hölgyet keresek nagy logó mellek vagy idős pár...Pívátba adj számot. S.O.S.
Sziasztok. Partnert keresek Pécsen délelőtti autós masztira, kukkolásra. Részletek privátban.
Ma este Pécsen keresek kanos, aktív, vékony,
20-25 év körüli fiút. Nálad is alhatok, vagy
nálam panzióban, vagy akár az automban is...
20-25 év körüli fiút. Nálad is alhatok, vagy
nálam panzióban, vagy akár az automban is...
Párok! Lenne kedve valakinek párcserés szexhez?
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy aki szilvesztere szex bulit szervez és fiatal hetero srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?
Sziasztok! Héten, délelöttönként szopnék! Helyem van!
Sziasztok. Vasárnap 16-tól vagy hétfőn egész nap ráérek, helyem van. Keresek kanos diszkrét férfit aki szívesen szopatna és/vagy dugna!!