Ma este/éjjel nő vagy pár? Szeretkezést is nézném vagy csatlakoznék. Pècs és környéke.
Párok vagy lányok valaki ma este vagy holnap este a balcsi déli partján egy kis kaland?
Sziasztok senki nincs Orfün?
Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Ma 14-15 óra felé valaki/k/ a Bajai nudi részen?
Mai nap a Balaton déli partján tekerek. Kalandozna valaki?
Szívesen nyalnék idősebb hölgyeket is, Pécs és környéke. Diszkréció adott és elvárt. Akár párokhoz is csatlakoznék.
Hogy erre soha senki se akar találkozni....
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Siófokon szopnék szívesen egy kanos pasit!
Vagy ebben a csoportban vagy a nyugat dunántúliban valaki hirdette ,keresd meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 22. szombat 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 05:43

Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Tegnap hirdette itt a fórumon a "balatonifiú"☝️
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 12:55

Vagy ebben a csoportban vagy a nyugat dunántúliban valaki hirdette ,keresd meg.

Vasárnap este szívesen masziroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját Balaton déli partján. Nem vagyok profi, viszonyt van masszázs tapasztalatom.
Ma este baranyai vagy tolnai párral találkoznánk...
Neki nem saját van,hanem bérelt
(Ez egy válasz neworld üzenetére (2024. 06. 22. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen szopnék
Pécsen szopnek, hozd el a barátod is, bukake is vállalok
Pécsvárad környékén, szabadban találkoznék ápol férfivel, párral ma délután, estefelé. Közös, kölcsönös játékok, kukkolás, stb.
párral találkoznánk, helyünk van..
Déli parton kukkolnék