Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Dombóvár környékén valaki?
Pécs és környékén keresek ma napközben hölgyet,párt.Utazni tudok.
Marcaliban srácok kölcsönös farokveréshez két pasihoz?
Hali masszíroznék anyagiaktol mentesen
40 éves kemény farkú igényes férfi várja mára az ajánlatokat.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Lányok , párok! Péntek szombat vasárnapra keresem játszótársamat Pécs és környéke. Fogadni tudok de utazni is!Privátra írj!
Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 60 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 39 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt. Kizárólag lányok és nők, levelét várom Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
Sziasztok.
Ma estére hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Ma estére hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Tényleg olyan hölgyeket keresek akik föl válalják önmaguk,kor alkat mindegy
Kaposváron hölgy vagy férfi 12-13 óra közt, hely szükséges!
Pécs kki idösebb hölgyek párok???
Szekszárdon valaki?
Sziasztok!
Holnap (14.) egy kis örömszerzésre 18:30-20 óráig heteró alapon nő, pár jelentkezését várom a Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros útvonalon és környékein...
Holnap (14.) egy kis örömszerzésre 18:30-20 óráig heteró alapon nő, pár jelentkezését várom a Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros útvonalon és környékein...
Pécs és környékén keresek ma napközben hölgyet,párt.
Ma reggel valaki Kaposváron ??? 24F
szia,ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 15:10
Törölt felhasználó (4660085)
VIP

Sziasztok! Ma este pàrhoz, hölgyhöz csatlakoznèk Somogy, Tolna, Baranya megyèben. Ha kell, helyem is van.
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Sziasztok, pécsi fiatal pár keres holnap estére egy 40 alatti ápolt, helyes férfit hármas szex kalandhoz