Pécsen délutàn valaki?
Sziasztok . Gondolom esélytelen , de hátha …
Sziasztok! Leginkább a környező nagyvárosokban, illetve Baranyán belül keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok. Sok minden vonz, kivéve a durva BDSM.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
Ahogy olvasom az összes fórumot, csak férfiak keresnek férfit. Én még mindig vállalkozó kedvű Nőt keresnék ,van itt nő aki szívesen ismerkedne vagy szexkapcsolatot szeretne?
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek a nap bármely szakában, Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de az estére! Vagy nálad bármikor! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! Szép kemény kitartó farok rengeteg sperma

Nekem ok. Belváros?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 23. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 23. hétfő 08:34
Törölt felhasználó (4520452)

Sziasztok! Ma délelőtt valaki/k Pécsen?
Sziasztok! Ma délelőtt valaki/k Pécsen?
Hát akkor kiestem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 02:03
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok! Sportos jó megjelenésű bi pasit keresünk nagy mérettel!
Sziasztok ☺️
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
Szerinted ki fog több 100 kilómétert utazni ezért.Én megtenném ha nem lenne kamu.De el is küldheted a videót és kiverhetem rá.Mert úgy sincs partnerem.
Szerinted ki fog több 100 kilómétert utazni ezért.Én megtenném ha nem lenne kamu.De el is küldheted a viseót és kiverhetem rá.Mert úgy sincs partnerem.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 14:37

Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Elmebeteg levelező partner mellé, aki a szomszédban nem tudja a saját kutyáját megetetni. Kérünk a szembe szomszédból egy rendőrnőt aki kiveri neki, hogy ne nekem írjon marhaságokat. Én szexpartnernőt keresnék ha végre valaki hagyná.
Biszex nőt keresünk hármashoz (csak nőt!!!!)
Bi pár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 02:03
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok! Sportos jó megjelenésű bi pasit keresünk nagy mérettel!
Hévíz Kanizsa Marcali környékén párral ismerkednék kukkolás a természetben vagy bármi másra. Diszkrét kedves srác vagyok
33 éves, igényes pécsi srác többes kalandokat keres. Diszkréció adott és elvárt.
Üdv
Üdv

Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ...................