Idős hölgyeket vagyilyen párt keresek,nagy logó mell dús pina ami jol tágul legyen,de bármit meghalgatok
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
Szombat reggeli órákra keresek kifejezetten igényes méretes potens ffi t közös orálra.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok.
Szombat estère keresünk pasikat.
Szombat estère keresünk pasikat.
Sziasztok! Pécs belvárosában keresek most partnert kukkolásra, közös masztira, orálra, kézimunkára. Fél 2-ig vagyok elérhető. Privátban a részletek
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit rendszeresen szophatnék.
Ma 12 korul Dombovar- Kaposvar-Balatonboglar es ezen telepulesek kornyekerol valaki?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Kedves Hölgyeim, szerda este ismét kényeztető masszázs lehetőség Siófok, Veszprém környékén.
Sziasztok valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására, csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet várunk.
Privát üzenet várunk.
Balaton déli part környékén
szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as vékony férfi.
szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as vékony férfi.
Szerda este, pár akik kicsit fel dobnák a hétköznapokat.
Helyem van.
Helyem van.
Iregszemcsén ma este 21:30-22:00 között kölcsönös orál, autódba.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok lenne kedve esetleg nőnek vagy párnak találkozni velem ma este?
Írj privátban.
Írj privátban.
Sziasztok.Egy normális szex centrikus belevaló nővel vagy párral ismerkednèk...
Kedd estére keresek hölgyet Balatonboglár közelében.
Hely van.
Privizz.
Hely van.
Privizz.
Tolna megyébe , szekszárd és környéke
(Ez egy válasz stuffa187 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 19:31

Sziasztok ! 30-as tetovalt pasi vagyok . Párokhoz csatlakoznék, vagy néznék :P
Sziasztok ! 30-as tetovalt pasi vagyok . Párokhoz csatlakoznék, vagy néznék :P