Sziasztok.
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Sziasztok még mindig keresünk párokat baranya .somogy megyébe .
Sziasztok.
Hétvégére szóló hölgyet vagy párt keresek Nagykanizsán vagy környékén vágyaink megélésére diszkrét kapcsolat formájában.
Ápolt, egészséges, diszkrét, potens, jóképű, fiatalos kinézetű, normális értékrendű férfi vagyok.
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében is.
Masszírozni is szeretek.
Helyem van, de utazni is tudok max. 50 km-s határon belül.
Hétvégére szóló hölgyet vagy párt keresek Nagykanizsán vagy környékén vágyaink megélésére diszkrét kapcsolat formájában.
Ápolt, egészséges, diszkrét, potens, jóképű, fiatalos kinézetű, normális értékrendű férfi vagyok.
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében is.
Masszírozni is szeretek.
Helyem van, de utazni is tudok max. 50 km-s határon belül.
Ma Pécs környékén valaki?
Sziasztok! Pécsi független 47é ffi hölgyet vagy párt kényeztetne. Helyem van!
Kaposváron szopnék ma..
Használt üzemképes klímát felajánlanék egy hölgynek vagy párnak balaton deli part környékén beszereléssel együtt..Szexért cserébe.
Sziasztok!
Írtam üzenetet
Írtam üzenetet
Sziasztok!
Ma éjszakára keresek partnert, partnereket.
Ma éjszakára keresek partnert, partnereket.

Sziasztok!
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Tab környékén alkalmit keresek.
Március 25-30 ig Dombováron leszek. Keresek értelmes,tiszta pasit kölcsönös örömszerzésre.
Pár ma este?
Sziasztok!Ma este pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok! Zsolt
Email címet is adjatok!
Email címet is adjatok!

Írtunk privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 14:42
Törölt felhasználó (4658466)

Kezdő pár keres ma estére megbízható párt,Balatonszabadi környéke.
Kezdő pár keres ma estére megbízható párt,Balatonszabadi környéke.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Sziasztok!Hètfőn pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok! Zsolt