Somogy, Baranya, Zala... Van itt olyan Nő, aki szeretné, ha a puncijába élvezne egy fiatal fiú?!
Sziasztok!
Az elkövetkezendő 1-2 hétben napközbeni találkozóra szeretnék invitálni Baranya, Somogy, Tolna megyéből egy kedves, ápolt Hölgyet vagy csinos párt. Természetesen akinek ideje engedi az ilyen jellegű találkozót.
A részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Az elkövetkezendő 1-2 hétben napközbeni találkozóra szeretnék invitálni Baranya, Somogy, Tolna megyéből egy kedves, ápolt Hölgyet vagy csinos párt. Természetesen akinek ideje engedi az ilyen jellegű találkozót.
A részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Sziasztok! Szigetváron most valaki autós kalandra? Busszal vagyok.
Aktív Dombóvárron holnapra szabadban vagy ha van kocsid abba??
Sziasztok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécs környékén, de utazni is tudok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécs környékén, de utazni is tudok.
Pécsen most valaki(k)?
Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ,,,, hölgyek ? Párok ?
Sziasztok!Ma este pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok! Zsolt
Email címet is adjatok!
Email címet is adjatok!
Pécsen ingyen albérlet egyedülálló nőnek havi 4-5 szexért.Fontos,hogy jól szopj!
Mi kaposváron élünk azaz nem együtt élésről lenne szó.
Mi kaposváron élünk azaz nem együtt élésről lenne szó.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli 40-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Dél-Dunántúli 40-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Sos par mellé pasit most keresünk
Kaposváron képzett masszőrt keresek, az adatlapomon szereplő célra. Privátban légyszi!
Sziasztok! Valaki akinek szerda este lenne kedve ismerkedni textil mentes szaunában Pécs mellett?
Vagyok ráerek ma.
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 15:41

Sziasztok!
Sziasztok Hölgyet keresek Tolna megye főként de mobil vagyok.
Vagyok rá erek ma
(Ez egy válasz Baranya lover3 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, írtam privàt üzenetet.
(Ez egy válasz Baranya lover3 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most valaki?
Sziasztok. Kaposváron keresek hölgyet vagy párt. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Aktív bi pasi van Dombóváron vagy környékén vagy olyan aki esetleg van kocsija? Szeretném érezni milyen az amikor engem dugnak meg szűz a popsim eddig csak magamnak csináltam szopni szeretek azt csináltam is!