Sziasztok!
A mai napon Sàrbogàrd- Taszàr ùtvonalon keresek hölgyet,pàrt.
A mai napon Sàrbogàrd- Taszàr ùtvonalon keresek hölgyet,pàrt.
Intelligens Párral ismerkednék!Hosszú távra tervezek!
Tényleg senki nem keres komolyan Szekszárd és környékén?

Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékény.
Helyem nincs.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékény.
Helyem nincs.
Nevedből indulokki, miért ne? Lehet ezen az oldalon találni komoly dolgot is, vagy ámitás a fele?
(Ez egy válasz Miertnee üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 11:47

Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Sziasztok Kaposvár környékén keresek unatkozó lányokat, asszonyokat!
Sziasztok........ismerkednék barátkoznék masszíroznék...............
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com
Sziasztok!
Dél-Dunántúli 40-50-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim képeim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Dél-Dunántúli 40-50-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim képeim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Sziasztok.......masszíroznék..........
Párokat keresünk, bi csak lánynál, utazni tudunk.
Csütörtök délelőtt,Szekszárd környékén aktívokat keresek,vagy párokat.
Pécsen szopnék, dugatnék. Hely ok
Sziasztok!
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , inteligens pécsi 50es pasi vagyok.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Helly megoldott. .
Sziasztok.
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , inteligens pécsi 50es pasi vagyok.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Helly megoldott. .
Sziasztok.
sziasztok! valós párként keresünk MA estére, NAGY méretű bi srácot! Helyünk Pécsett este 10 től!
Hali! holnap bárkit keresek délutánra akár csak cumira vagy te engem vagy én téged!
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon és környékén ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként 35-60 közötti intelligens megbízható párral házaspárral hölggyel találkoznék tabumentes kellemes diszkrét szexkapcsira. Üzeneteket privibe várom.
Ma este Szekszárdon és környékén ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként 35-60 közötti intelligens megbízható párral házaspárral hölggyel találkoznék tabumentes kellemes diszkrét szexkapcsira. Üzeneteket privibe várom.
Baranyában párokat keresünk csak is aki mer is találkozni .

Törölt felhasználó (4064092)

Sziasztok!
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok a Balaton déli partjáról.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Főleg hétvégente van szabadidőm.
Írjatok rám ha gondoljátok.
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok a Balaton déli partjáról.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Főleg hétvégente van szabadidőm.
Írjatok rám ha gondoljátok.
Pécsen most valaki/k?