Igen!
(Ez egy válasz SRácz00 üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 31. csütörtök 08:33

Sziasztok Máté vagyok valaki ma ismerkedni? Van itt aki komolyan is gondolja? Hölgy pár?
Sajnos Tolna megye nagyon kihalt ilyen tekintetben. :(
(Ez egy válasz KrisztiMark üzenetére (2022. 03. 30. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi pár Kaposvár és környéke? Írjatok
Sziasztok !
55/170/70 ápolt mindenre nyitott kulturált férfiként ismerkednék találkoznék megbízható kedves intelligens nyitott párral házaspárral hölggyel Szekszárdon és környékén kellemes akár tartós együttlétekhez és minden jóra . Ha szeretitek a gyengéd finom kényeztetést simogatást a kellemes érintéseket és szívesen vennétek társaságom akkor várom privát jelentkezéseteket . Péntek este lenne olyan aki találkozna ?
55/170/70 ápolt mindenre nyitott kulturált férfiként ismerkednék találkoznék megbízható kedves intelligens nyitott párral házaspárral hölggyel Szekszárdon és környékén kellemes akár tartós együttlétekhez és minden jóra . Ha szeretitek a gyengéd finom kényeztetést simogatást a kellemes érintéseket és szívesen vennétek társaságom akkor várom privát jelentkezéseteket . Péntek este lenne olyan aki találkozna ?
Tamási-Siofok biszex pár ?
Siófok-Nagykanizsa vonalon hölgy,pár délutáni talira esetleg?
Sziasztok Máté vagyok valaki ma ismerkedni? Van itt aki komolyan is gondolja? Hölgy pár?
Marcali környékén bi srácok, párok?
Sziasztok!
A mai napon Sàrbogàrd- Taszàr ùtvonalon keresek hölgyet,pàrt.
A mai napon Sàrbogàrd- Taszàr ùtvonalon keresek hölgyet,pàrt.
Intelligens Párral ismerkednék!Hosszú távra tervezek!
Tényleg senki nem keres komolyan Szekszárd és környékén?

Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékény.
Helyem nincs.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékény.
Helyem nincs.
Nevedből indulokki, miért ne? Lehet ezen az oldalon találni komoly dolgot is, vagy ámitás a fele?
(Ez egy válasz Miertnee üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 11:47

Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Sziasztok Kaposvár környékén keresek unatkozó lányokat, asszonyokat!
Sziasztok........ismerkednék barátkoznék masszíroznék...............
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com
Sziasztok!
Dél-Dunántúli 40-50-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim képeim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Dél-Dunántúli 40-50-es, talpraesett nővel, házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim képeim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Sziasztok.......masszíroznék..........
Párokat keresünk, bi csak lánynál, utazni tudunk.