Pasi aki kúrna Pécsen? Hely van.
Lányok egy tali szekszárdon vagy a környéken?? írjatok!!!
Valaki mindig van, de nem olyat kerestek
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (2022. 04. 02. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek Kaposváron. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Szekszárd környékén orál Bi ,
Sziasztok!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk ma este Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk ma este Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Ma este vékony bi srác? Hely van!
Anál szex kedvelő hölgyet keresek!
Hétfő reggel meglátogatnék hölgyet,párt Pécsen.
Párral, egyedül álló nővel ismerkednék Mohács környékén. Komoly tartós barátságon alapuló szexkapcsolatra.
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!
Bi aktív urakat keresek Dombóváron vagy környékén

Szép napot..pár ma este aki esetleg huncutkodna? Korosztályunkból..utazni tudunk..privizz
Ma este Szekszárd környéke Bi, vagy Bi hármas ? Helyem nincs .

Sziasztok!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pécsen most meglátogatnék hölgyet,párt.
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ............ minden levélre válaszolok .

Sziasztok! Fiatal izmos srac vagyok. Pecsett valaki?