Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Ma este párral huncutkodnánk, Pécs, Szekszárd környékén, csak utazni tudunk.
Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó férfit, lehetőleg vastag intimmel.
Ismerkednék barátkoznék masszíroznék...........

Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Kaposvári hölgyet és/vagy Kaposvár környéki hölgyet keresek kellemes közös idő eltöltésére ismerkedés, találkozás céljából! Benne lennék alkalmi szexben de akár hosszútávú szexkapcsolatban is titkos viszonyban! Barátság extrákkal aztán ami alakul! Illetve keresek még olyan hölgyet akit izgatna a telefonszex! Viber platform előny! Várom a jelentkezők úzeneteit!
Sziasztok.Most szombaton nőt vagy párt keresek egy kis kalandra

Szekszárdon,
Napközben pár vagy hölgy társaságát és barátságát keresem...
Napközben pár vagy hölgy társaságát és barátságát keresem...
Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék átlagos kedves 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Írj privát üzenetet ha komolyan gondolod és taliznál is elérhetőséget itt tudok adni.
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék átlagos kedves 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Írj privát üzenetet ha komolyan gondolod és taliznál is elérhetőséget itt tudok adni.
42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék minden jóra!
Utazni tudok, a dunántúlon!
Utazni tudok, a dunántúlon!
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek Kaposváron. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Marcali környékén két bi pasihoz bi párok, csajok, srácok?
Hali szivesen csatlakoznék
Jó reggelt! Most reggel Pécsen Bi orál ?

Én elmennék ha elfogadna valaki.
Sziasztok !
Csütörtök esti találkozásra 35-60 közötti átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb borotvált intimmel. Ha szívesen taliznátok akkor várom jelentkezéseteket üzenetben.
Csütörtök esti találkozásra 35-60 közötti átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb borotvált intimmel. Ha szívesen taliznátok akkor várom jelentkezéseteket üzenetben.
Sziasztok!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Sziasztok, új vagyok az oldalon. Érdeklődni szeretnék Kaposvár és környéke mennyire életképes manapság? (elsősorban hölgyeket keresek)