Sziasztok!
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! vigyor2
Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék
Sziasztok. Holnapi nap délelőttre keres valaki ápolt, nem vékony méretű pasit? Írj nyugodtan, válaszolok mindenkinek.
Legalább volt mit nyalnod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 17:45

Törölt felhasználó (4665395)

Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Jó reggelt

Balatonlelle kk bi pasi?
Párok,ma este ,közös locsolkodás?
Ki keres párjának hétfőre locsolót? Fejre, vagy pinára?
Sziasztok!! Siófoki macis bi pasi vagyok! Talákoznék veletek!!
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Siófokon leszünk. Fiatal nagyobb mérettel megáldott srácot keresünk 3.nak. Jössz és meglocsolod a cicimet. Privátban irjatok.
Sziasztok !
Hétvégén ismerkednék találkoznék Szekszárdon átlagos nyitott megbízható 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabumentes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre minden jóra. Ápolt kulturált átlagos férfiként keresek partnert partnereket ha ismerkednétek taliznátok írjatok privátba a részleteket itt megbeszélhetjük tudok adni elérhetőséget is.
Hétvégén ismerkednék találkoznék Szekszárdon átlagos nyitott megbízható 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabumentes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre minden jóra. Ápolt kulturált átlagos férfiként keresek partnert partnereket ha ismerkednétek taliznátok írjatok privátba a részleteket itt megbeszélhetjük tudok adni elérhetőséget is.
Undorító vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (4304862)

Nyugi, nem foglak meglepni reggel!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejére (arc, száj, ...), vagy a pinájára locsolnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (4304862)

Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Sziasztok!
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Este meg a páromat nyaltam élvezésig, nagyot tud élvezni. Azt még jól tudok. Csak szeretnék már másik nőt helyette, mert már ő is másként él. Jelenleg segít nekem így van szexuális kapcsolatom is. Amúgy semmi sincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 22:27
Törölt felhasználó (4651857)

Legalább volt mit nyalnod.