Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék .............

Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok
Bi pár Kaposvár és környéke? Írjatok
Este meg a páromat nyaltam élvezésig, nagyot tud élvezni. Azt még jól tudok. Csak szeretnék már másik nőt helyette, mert már ő is másként él. Jelenleg segít nekem így van szexuális kapcsolatom is. Amúgy semmi sincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 22:27
Törölt felhasználó (4651857)

Legalább volt mit nyalnod.

Sziasztok!
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Fejére (arc, száj, ...), vagy a pinájára locsolnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (4304862)

Ki keres párjának hétfőre locsolót? Fejre, vagy pinára?
Nyugi, nem foglak meglepni reggel!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Undorító vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (4304862)

Sziasztok !
Hétvégén ismerkednék találkoznék Szekszárdon átlagos nyitott megbízható 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabumentes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre minden jóra. Ápolt kulturált átlagos férfiként keresek partnert partnereket ha ismerkednétek taliznátok írjatok privátba a részleteket itt megbeszélhetjük tudok adni elérhetőséget is.
Hétvégén ismerkednék találkoznék Szekszárdon átlagos nyitott megbízható 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes tabumentes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre minden jóra. Ápolt kulturált átlagos férfiként keresek partnert partnereket ha ismerkednétek taliznátok írjatok privátba a részleteket itt megbeszélhetjük tudok adni elérhetőséget is.
Sziasztok. Ma este Siófokon leszünk. Fiatal nagyobb mérettel megáldott srácot keresünk 3.nak. Jössz és meglocsolod a cicimet. Privátban irjatok.
Sziasztok!! Siófoki macis bi pasi vagyok! Talákoznék veletek!!
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok,ma este ,közös locsolkodás?
Balatonlelle kk bi pasi?
Jó reggelt

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Legalább volt mit nyalnod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 17:45

Törölt felhasználó (4665395)

Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok. Holnapi nap délelőttre keres valaki ápolt, nem vékony méretű pasit? Írj nyugodtan, válaszolok mindenkinek.
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék