Sziasztok. Ma este Siófokon leszünk. Fiatal nagyobb mérettel megáldott srácot keresünk 3.nak. Jössz és meglocsolod a cicimet. Privátban irjatok.
Sziasztok!! Siófoki macis bi pasi vagyok! Talákoznék veletek!!
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki keres párjának hétfőre locsolót? Fejre, vagy pinára?
Párok,ma este ,közös locsolkodás?
Balatonlelle kk bi pasi?
Jó reggelt

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Legalább volt mit nyalnod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 17:45

Törölt felhasználó (4665395)

Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok. Holnapi nap délelőttre keres valaki ápolt, nem vékony méretű pasit? Írj nyugodtan, válaszolok mindenkinek.
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék
Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! vigyor2
Sziasztok!
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Fiatal izmos srac vagyok. Valaki kaland?
Sziasztok.
Ma délelőtt közös orális Szekszárd környéke.
Ma délelőtt közös orális Szekszárd környéke.
Sziasztok!
Szombat este valaki Siófokon?
Hölgy, pár, esetleg pasi?
Szombat este valaki Siófokon?
Hölgy, pár, esetleg pasi?
Sziasztok!

Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!

Sziasztok ismerkednék barátkoznék masszíroznék .......

Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek tabumetes szexkapcsolatra. Ha van valaki aki szívesen talizna akkor egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfi várja privát jelentkezéseteket.
Ma estére Szekszárdon és környékén 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek tabumetes szexkapcsolatra. Ha van valaki aki szívesen talizna akkor egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfi várja privát jelentkezéseteket.