Pécs vagy környékén lány vagy asszony szerelője lennék a nap bármely szakában

Sziasztok ,
Pécs és környéki pár esetleg akinek lenne kedve ismerkednie?
Pécs és környéki pár esetleg akinek lenne kedve ismerkednie?
Sziasztok. Ma délután Pécsen kisbuszomban kiverem. Kukkolót illetve segítőt keresek. Privátban a részletek.
Üdv, 05.11. Késő délután? Siófok valaki bi kaland?!
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Társkeresős adatlapom
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Társkeresős adatlapom
Pécsen,Szekszárdon keresek hőlgyet,párt csütörtök délelötti időtöltésre. Privátban várom válaszod!
Sziasztok ma valaki somogy megye?
Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ..........................

Sziasztok .kedden csatlakoznék párokhoz
Partnernőt keresnék Baranya megye, Mohács és környékén aki elfogadja a vastag méretemet és nem fél egy szex kapcsolattól. Elérhetőség privátban.
Pécsett keresünk fiatal, ( max 35 ) , jó méretű, potens srácot hármashoz, esetleg cuckoldhoz. Hellyel késő esténként rendelkezünk. részletek Viberen ( Fotóink ezen az oldalon )
Marcali környékén 2 bi pasihoz bi srác, pár?
Pécs környékén hölggyel ismerkednék
Haliho senki sem akar ma sexet?
Sziasztok! Szombat estére vagy akár napközben (ha jó az idő Kabriózni) keresem partnerem akár alkalmi vagy valami hosszútávú keudetéhez....!
Sziasztok! 21 éves srácként keresek nőt, párt.
Kaposvar közelében pontosabban nagybajomba hellyel rendelkező férfi vagyok szívesen fogadok párokat nézőként illetve ha kell be is szallok.
Igényes szexi pasit keresünk hármashoz a környékről vagy olyat aki utazik és talizna is ma vagy a napokban
Szia. Én szívesen benne vagyok
hazibaratxxx@freemail.hu
(Ez egy válasz Stefi13 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 10. kedd 07:58

Igényes szexi pasit keresünk hármashoz a környékről vagy olyat aki utazik és talizna is ma vagy a napokban
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!