Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
28-án este hölgyet párt keresek aki fogadnának. Egy vidám estére éjszakára. Csak heteró alapon a hölgy örömére!
Most szombat estére keresünk 40 év alatti párt Siófokon.
Pécsen ma délután valaki(k)?
Sajnos nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 17. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 16:51
Törölt felhasználó (4651857)

Pécsi nem jó?

Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Pécsi nem jó?
(Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2022. 05. 17. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

balatonlelle környékén keresek IDŐS hölgyet aki néha kényeztetne a kezével,további részletekért privizz!!!
ma este éjjel pár keres pasikat somogyban
Szőke hölgytagu pár esetleg nézőt keres a mecsekben?
Sziasztok ma 6 utan Szigetvar es környékén valaki.
Kaposvári masszőr van itt?
Sziasztok. Ma estére pár?? Utazni tudunk

Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Sziasztok! Kaposváron és környékén keresnék hölgyet vagy párt. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok

Aktív pasi dombóváron?
Pécs és környékén valaki??