Pécs és környékén valaki??

Aktív pasi dombóváron?
Sziasztok

Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok! Kaposváron és környékén keresnék hölgyet vagy párt. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Sziasztok. Ma estére pár?? Utazni tudunk

Kaposvári masszőr van itt?
Sziasztok ma 6 utan Szigetvar es környékén valaki.
Szőke hölgytagu pár esetleg nézőt keres a mecsekben?
ma este éjjel pár keres pasikat somogyban
balatonlelle környékén keresek IDŐS hölgyet aki néha kényeztetne a kezével,további részletekért privizz!!!
Pécsi nem jó?
(Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2022. 05. 17. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Sajnos nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 17. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 16:51
Törölt felhasználó (4651857)

Pécsi nem jó?

Pécsen ma délután valaki(k)?
Most szombat estére keresünk 40 év alatti párt Siófokon.
28-án este hölgyet párt keresek aki fogadnának. Egy vidám estére éjszakára. Csak heteró alapon a hölgy örömére!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Marcali környékén közös farokverés?