Sziasztok !
Ma délután Szekszárdon 35-60 közötti átlagos pár házaspár hölgy kellemes találkozásra ? Írj privátba megbeszéljük.
Ma délután Szekszárdon 35-60 közötti átlagos pár házaspár hölgy kellemes találkozásra ? Írj privátba megbeszéljük.
Sziasztok. Érdekelne a dolog. Privátban beszéljünk ☺️
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2022. 05. 20. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 10:03

Sziasztok . Házaspár vagyunk , és fiatalabb pasit keresünk heteró alapon .
Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Mostanában Pécsen vki aki cumiztatna és/vagy seggbe dugna? Diszkréció, hely ok
Közös maszti Marcali környékén 2 bi pasival?
Ma este párral hancúroznánk..utazni tudunk
Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék...........................

Szia. Engem izgat a gondolat,hogy a seggedbe élvezzek.
(Ez egy válasz dugjseggbe_Pecsen üzenetére (2022. 05. 20. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 21:31

Balaton déli partján keresek érett molett párt hölgyet minden jóra hétvégére izgat a kukkolás és sokminden más is
Sziasztok!Ozorán most valaki valakik?
Hely van diszkréció adott elvàrt!
Privit várok!
Hely van diszkréció adott elvàrt!
Privit várok!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Sziasztok!
Ma este Balatonfenyvesen találkoztam egy szimpatikus fiatal párral. Kutyát sétáltattak a hölgyet egy szép német Juhász kísérte. Én dolgoztam egy kerítésen. Esetleg itt vannak ?
Ma este Balatonfenyvesen találkoztam egy szimpatikus fiatal párral. Kutyát sétáltattak a hölgyet egy szép német Juhász kísérte. Én dolgoztam egy kerítésen. Esetleg itt vannak ?
Pécs és környékén valaki??
Normális értékrendekkel keresnék egy szexpartnernőt, de majd rajzolok egyet a falra. A műhelyben. Ott talán megjelenik.
Párok, urak, hölgyek ismeretségét keresem Kanizsa-Gyékényes környékén.
Sziasztok!Ma estére,éjszakára szívesen vendégül
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
Párt vagy Szóló lányt keresnék Kaposvár és környékén. Üdv.: Pali
esetelg valaki keres bi pasit Fonyód Boglár vagy Lelle környékén holnap délelött ?
Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.