Mai nap ill. estére hölgyet keresek csak szex semmi más!
Mai nap, vagy este hölgyet keresek szexcsatára.
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok! Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron vagy környékén. Én egy nem teljesen független , kaposvári, fiatalos pasi vagyok. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha érdekes lehetek a számodra. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Pécsen ma reggel -délelőtt valaki/k?
Pécsen szopnék, kúrható vagyok. Hely ok.
Valaki most Balatonlelle vagy közeli környékén?
Holnap hétfőn a nap bármely napszakában hölgyet keresek szexélményeink megélésére. Pécsen vagy környékén.
Zalaegerszegen hölgyet , párt keresek . Helyem van!

Sziasztok!
Van valaki (nő) aki masszazzsal foglalkozik vagy csak nagyon ért hozza,szekszárd és közelében,természetesen nem ingyen
Van valaki (nő) aki masszazzsal foglalkozik vagy csak nagyon ért hozza,szekszárd és közelében,természetesen nem ingyen

Én senkinek se vagyok jó, de hátha ti elfogadtok.
(Ez egy válasz Sikolyok üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk nagyobb méretű srácokat locsoló bulira. Jössz és s ráspriccelsz a cicimre.
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Sziasztok adat lapunk alapján keresünk partnert !
Minden fórumról le vettem a regisztrációmat,ott már nem keresek senkit sem.Itt csak azért vagyok,hogy nézzek még valamit ami már ugyse érdekel mert mindenki elrontotta körülöttem a renoméját.Nem kaptam meg a tiszteletet és félrevezettek szinte minden partnerkereső fórumon és itt is.Szex nélkül és semmi nélkül most már nem is leszek senkinek a hülye játéka.Ennyi. Ha netán van jó érzésű ember(NŐ) akkor vegye fel velem a kapcsolatot egy pofonért amit úgy is ki osztok a baromkodásért.
Szekszárdon Hölgy, Pár?
Helyem van!
Helyem van!
Valaki Balatonlelle vagy közeli környéken?
Ma este párhoz vagy lányhoz csatalkoznék! Kaposvár és környéke. Utazni tudok.
Hölgy, bi pár ma estére Balaton déli part környékén?