Pécsen keresek kanos, potens, diszkrét fickót akit egyoldaluan leszophatok és/vagy megdugna. Helyem van, 0-24-ben ráérek a napokban.
Siófokon keresünk lányt harmadiknak vagy szólóban én csatlakoznék párokhoz.Más opció nem játszikJelentkezést privátban várom
Sziasztok!
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Pécsen pasit keresek, aki szopatna és/vagy dugna. Helyem van kertvárosban
valaki siófok környékén?
Bi pár Kaposvár és környéke ahol a hölggyel együtt szophatnék írjatok
Sziasztok. Hobby szinten készítek természetről, tárgyakról, de személyekről is készítek képeket. Azt mondják van hozzá szemem, tehetségem, nézőpontom. Ki próbálnám a szenvedélyes, erotikus, akt képek készítését is. Erre szeretnék keresni vállalkozó szellemű hölgyet, nőt. Ha szeretnéd ha lennének uj képeid, és nem szeretnél fizetni érte, akkor írj.
Ma este Pécs környéke?
Somogy megyei 60 éves,intelligens,fiatalos,pár vagyunk,igen vonzó feszes,nagykeblű hölgytaggal.Szeretnénk kipróbálni a többes kapcsolatot.Lehettek hasonló ápolt pár,szóló hölgy,vagy férfi.Minden hetero alapon,enyhe női bi elfogadottFérfiaknál előny,ha csődör típus,főként az intím méret vastagságát tekintve,valamint a sötétbarna,fekete erős szőrzet a testen es az intim részen és izmos test,combok.Június 28.ra keressük partnerünket.Örömmel vesszük,ha van kultúrált hely ahol fogadni tudtok,de mi is meg tudjuk oldani.Lehetőleg ebből a három megyéből keresünk,de,ha tudtok ideutazni,az us szóbajöhet. Edit,Károly Irjatok email címet,ahol teljesalakos,arcképes fotót cserélhetünk,majd telefonon beszélhetünk,s ezután továbbléphetünk.Mi komoly,valós pár vagyunk,tehát hasonló hozzáállast szeretnénk.
Pécs-szigetvár környékén esetleg valaki?
Sziasztok!
Szekszárdon ma este Hölgy, Pár? Független pasi vgyok, helyem van!
Szekszárdon ma este Hölgy, Pár? Független pasi vgyok, helyem van!
Sziasztok.
Június 24,25,26 Pécs környékén leszek. A három nap valamelyikén szívesen találkoznék Párral,vagy Lánnyal
Szép napot,keressetek privátban.
Június 24,25,26 Pécs környékén leszek. A három nap valamelyikén szívesen találkoznék Párral,vagy Lánnyal

Szép napot,keressetek privátban.
Párral ismerkednénk, hancúróznánk..
Sziasztok !
Bocsi elírtam 06.11 Szombat és 06.12 vasárnap (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2022. 06. 10. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 15:33
Bocsi elírtam 06.11 Szombat és 06.12 vasárnap (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2022. 06. 10. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Szombat 07.11 és vasárnap 07.12 napközbeni vagy délutáni találkozáshoz átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral hölggyel ismerkednék taliznék kellemes diszkrét együttlétre kényeztetésre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Írj privátba ha ismerkednél.
Szombat 07.11 és vasárnap 07.12 napközbeni vagy délutáni találkozáshoz átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral hölggyel ismerkednék taliznék kellemes diszkrét együttlétre kényeztetésre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Írj privátba ha ismerkednél.
Most valaki Pécs belváros?
Pécs-Bonyhád valaki?
Sziasztok !
Pécs és környékén valaki!?

Ma estére alapvetoleg nagyobb intimmel rendelkező srácot keresek 19+ . Reszletek privatban.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 10. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 11:46
Törölt felhasználó (4668346)

sziasztok