Sziasztok. Július 22-25 ig Pécs környékén leszünk. Keresünk 2 pasit, a (30-40 ) es korosztályból a hölgytag részére. Részletek az adatlapon.
De én benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 20:49
Törölt felhasználó (4517782)

Hello, Juli 4 után Dombóvár vagy környékén szopatna valaki? Hely van de szabadban, kocsiban is ok és utanek is 30 km.
Solo pasi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 00:54
Törölt felhasználó (4670704)

Sziasztok. Dombóvár környéki bi ffi tagú pár esetleg?
Jó reggelt!
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
párnak helyet biztositanék szexárdon.cserébe kukkolnék de be is szálhatnék .privátba irj kösz
Sziasztok. Dombóvár környéki bi ffi tagú pár esetleg?
Hello, Juli 4 után Dombóvár vagy környékén szopatna valaki? Hely van de szabadban, kocsiban is ok és utanek is 30 km.
sziasztok! keresem partnerem egy nő/csaj/asszony személyében! helyem van utazni tudok! érdekel még a cuckold felállás is!
Pasi aki ma este raer?Marcali és 20-25km körzet!35-45kor között, átlagos testalkatú!!!Mi 38/41 éves hpar, telt holgytaggal!
Valaki párcserés szex???
Irodai szex...
Jövő hétre keresek hölgyet, párt napközbeni irodai szexre...bővebb info levélben...
Hely: Szexárd!

Jövő hétre keresek hölgyet, párt napközbeni irodai szexre...bővebb info levélben...

Hely: Szexárd!
Sziasztok!
Ma szívesen kényeztetnék hölgyet vagy házaspárt!
Én Pécsi független 47é ffi vagyok.
Helyem, van!
Ma szívesen kényeztetnék hölgyet vagy házaspárt!
Én Pécsi független 47é ffi vagyok.
Helyem, van!
Kellemes hölgyel ismerkednék...
Pécsen egy gyors cumi? Hogy jól induljon a nap
Nyelem!

Nyelem!
Sziasztok, szopnék nyelném a gecit Marcali és környékéről, 25 éves duci roma ápolt diszkret srac,, 22.06.29 egész délelőtt ráérek, hely kell, de szabadban is ok.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasihoz csatlakozna bi pár, csaj, pasi?
Pécsen pasit keresek, aki kiverné a farkát nálam vagy akár szabadban, kocsiban. Ha akarod szopok, ha nem, csak élvezz rám (arcra, szájba, tenyerembe)
Párral ismerkednénk
Sziasztok.
Passzív srácot keresek. Csütörtök 10:30-12:00 ig csak ebben az időszakban tudlak fogadni. Bonyhád. Mobilis legyél,a többit privátban megbeszéljük.
Passzív srácot keresek. Csütörtök 10:30-12:00 ig csak ebben az időszakban tudlak fogadni. Bonyhád. Mobilis legyél,a többit privátban megbeszéljük.