Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hellyel rendelkező hölggyel vagy párral. Autós kaland is érdekel. Kaposvár+60-80km,max.
Kaposvár és környékén ismerkednék hellyel rendelkező hölggyel vagy párral. Autós kaland is érdekel. Kaposvár+60-80km,max.
Siófokon, környékén keresem orál partnerem!Uni biszex vagyok!
Sziasztok.
Mai nap Marcali és környékén ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális hetero pasi vagyok.
üdv:B
Mai nap Marcali és környékén ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális hetero pasi vagyok.
üdv:B
Balatonföldváron cumiznék. Ezen a héten vagyok itt. Én 45 198/115
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék .
Sziasztok, írtam

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Dombóváron ma este masszíroznék.stb.
Kaposvár és környékén keresek közös hoki kölcsönös orálra partnert írj
Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra smile Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!
Sziasztok, a héten Fonyódon fogadnék párt vagy hölgyet.
Lányt vagy párt keresek Somogyban. Ha potens fiatal srácot keresel ne habozz! Csapj le rám :p
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas játékokra. Helyem van.
40-es házaspárt keresek hármas játékokra. Helyem van.
Pécs és környékén valaki?
Érett,intelligens pár vagyunk,vonzó hölgytaggal,kiadó,igényes szállast keresünk egy napra Somogyban szerdán,vagy csütörtökön,lehetőleg a Balatonnál.Észrevétlenül megleshetnél minket.Legyél diszkrét és fényképet is kérnénk arcképpel.
Duci -nagyon duci hölgy tagú párok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 07:22
Törölt felhasználó (4520452)

Sziasztok! Pécs környékén valaki/k ma reggel -délelőtt?
Sziasztok! Pécs környékén valaki/k ma reggel -délelőtt?
Szia. Benne vagyok

Sziasztok. Jul 25től Siófokon leszek. Nőt vagy párt keresnék.
Hello, szerdán délelőtt indulok Dombóvár Siófok Veszprém Sárvár Sopronon át Bécsbe. Utitarsat vagy útközben szopható farkat keresek.