Sziasztok! Mikor és hol?
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 08. 10. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 19:04

Sziasztok! MA este valaki pl. Tv torony vagy egyéb helyen Pécsen?

Sziasztok! MA este valaki pl. Tv torony vagy egyéb helyen Pécsen?

Valaki holnap délután 3 Kaposvár?
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Pécs és környékén valaki??
Lányt, nőt keresünk 3asra, helyünk napközbeni órákban van. Csajos játákok és gabalyodás lenne a cél.
ma délig keresek valakit akinek van autója és szívesen ürítene a számba vagy meg dugná szűk szűz popsimat uni 31 éves srác vagyok
60 + bi duci,kövér párt keresek Pécsen Baranyában
Dombóvár v környékén!
Hölgyel ismerkednék.
Vékony testalkatú pasi vagyok.
Hölgyel ismerkednék.
Vékony testalkatú pasi vagyok.
Holnap reggel 6:15kor siofokon szopnek, reszletekert ir üzit.
Siófok környékén keresek hölgyet, párt szerda estére
Sziasztok!
Most pár Pécsen,.?
Most pár Pécsen,.?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok a keresésünk aktuális,viszont a helyszín változni fog,sajnos amit szerettünk volna azzal kiderült hogy gondok vannak.Az időpont fix,mindenképp Zalában,esetleg a Balaton déli partján fogunk foglalni!Addig is várjuk azon párok üzeneteit,akiknek az időpont megfelel,és lenne kedvük ismerkedni velünk.Sziaszok!
Sziasztok! Tudom kicsi az esély de hátha...Max 30 éves fiatalos BI(vagy legalább csak kíváncsi) csajszit keresünk barinőmmel mindkettőnk örömére!
Mától péntekig Pécsen hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok!
Most valaki Siófok Szántod kozeleben gyors talalkozora?
Most valaki Siófok Szántod kozeleben gyors talalkozora?
Sziasztok.
Páromat keresem Kaposváron vagy a környékén.
Páromat keresem Kaposváron vagy a környékén.
Sziasztok!
Aug.15-től egy hét szabin leszek,,hellyel rendelkező hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n
Utazás nem gond,max60-80km-ig.
Aug.15-től egy hét szabin leszek,,hellyel rendelkező hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n
Utazás nem gond,max60-80km-ig.
Sziasztok! Párt néznék szex közben,akiket nem zavar ha kiverik a látvány közben.
28/F Kaposvár vagy közelében.
28/F Kaposvár vagy közelében.