Az adatlapja szerint keres!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 12:49

Ha hölgyet keres, akkor miből gondolod, hogy biszex férfit is?!
Marcali környékén 2 bi pasi keres srácokat kölcsönös farokveréshez.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy a ma esténk szabaddá vált! Esetleg pár aki Bi hölgy taggal aki raér ma este? R&T
Sziasztok!
Aug.15-től egy hét szabin leszek,,hellyel rendelkező hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n
Utazás nem gond,max60-80km-ig.
Aug.15-től egy hét szabin leszek,,hellyel rendelkező hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n
Utazás nem gond,max60-80km-ig.
Siófokon,hétvégén diszkrét párral ismerkednénk barátnőmmel.
Holnap délután találkozni vágyó pár Pécs környékén?
Sziasztok! Mikor és hol?
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 08. 10. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 19:04

Sziasztok! MA este valaki pl. Tv torony vagy egyéb helyen Pécsen?

Sziasztok! MA este valaki pl. Tv torony vagy egyéb helyen Pécsen?

Valaki holnap délután 3 Kaposvár?
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Pécs és környékén valaki??
Lányt, nőt keresünk 3asra, helyünk napközbeni órákban van. Csajos játákok és gabalyodás lenne a cél.
ma délig keresek valakit akinek van autója és szívesen ürítene a számba vagy meg dugná szűk szűz popsimat uni 31 éves srác vagyok
60 + bi duci,kövér párt keresek Pécsen Baranyában
Dombóvár v környékén!
Hölgyel ismerkednék.
Vékony testalkatú pasi vagyok.
Hölgyel ismerkednék.
Vékony testalkatú pasi vagyok.
Holnap reggel 6:15kor siofokon szopnek, reszletekert ir üzit.
Siófok környékén keresek hölgyet, párt szerda estére
Sziasztok!
Most pár Pécsen,.?
Most pár Pécsen,.?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok a keresésünk aktuális,viszont a helyszín változni fog,sajnos amit szerettünk volna azzal kiderült hogy gondok vannak.Az időpont fix,mindenképp Zalában,esetleg a Balaton déli partján fogunk foglalni!Addig is várjuk azon párok üzeneteit,akiknek az időpont megfelel,és lenne kedvük ismerkedni velünk.Sziaszok!