Sziasztok, leszopnék ma valakit Dombóvár környékén.
Pécsen most valaki(k)?
Mohácsi nőt/párt keresek, akiket lehet kukkolni!
Sziasztok!
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
Balatonmáriafürdő közelében valaki? 27F
Autós kaland holnap Pécsett...
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Siófokon és környékén ismerkednénk !
Nő,vagy pár társasága érdekel minket!
Privát üzenetet várunk.
Siófokon és környékén ismerkednénk !
Nő,vagy pár társasága érdekel minket!
Privát üzenetet várunk.
Szerda estére hölgyet keresünk 3asra.
Balaton körül ma vagy holnap hölgy vagy pár esetleg, szívesen csatlakoznék, bármire...
Nudi is lehet...
Képet tudtok küldeni privátban.
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok. 40 éves
Írjatok privátban...
Nudi is lehet...
Képet tudtok küldeni privátban.
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok. 40 éves
Írjatok privátban...
Szopok, nyelek, kúrható vagyok Pécsen.
Helyem van. Valaki?
Helyem van. Valaki?
Siófokon aug 19-20-án lányokat esetleg párokat várunk zártkörű bulira. Wellness, ital, jó társaság adott

Sziasztok! Ma délelőtt partnert keresek autós masztira hölgy vagy pár személyében Kaposváron. Részletek privátban!
Sziasztok . Pénteken délután mennék fel Berénybe . Szívesen venném egy kedves pár társaságát , aki bevezetnének a nudi világába.
Ma este a siklósi vár kerjében az egyik padon fogunk kefélni.8kor gyertek!
Sziasztok!Igényes,korunkbeli (max.47)borotvált párokkal ismerkednénk!!Elsősorban párok,de lányok,hölgyek is írhatnak nyugodtan.Szóló pasi is szóba jöhet,de az még képlékeny….Konkrét elképzeléseink vannak,kisebb létszámú “bulit”szeretnénk összehozni,időpont aug.28-30 helyszín adott,amiket privát üzenetben leírunk megbeszélünk amennyiben meg van a kölcsönös szimpátia!!Várjuk privát üzeneteiteket!!Sziasztok!A&L
Sziasztok! Holnap délelőtt Pécsen keresek partnert autós kalandra. Részletek privátban
Sziasztok!
Siófok környékén ismerkednék lányokkal, párokkal! Helyem van, utazni is tudok!
Siófok környékén ismerkednék lányokkal, párokkal! Helyem van, utazni is tudok!