Sziasztok,
ma este Pécsett 40-es házaspárt fogadnék. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni.
ma este Pécsett 40-es házaspárt fogadnék. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni.
Pécsi házaspárt keresnék ma estére, Én független 47é ffi vagyok.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok varlak titeket Siofoki nyaralomba tobben is johettek akar
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék nem nagyképű szolid, intelligens párral hosszútávú, alkalmi kapcsolatra.
Pécsről és közvetlen környékéről.
Szívesen ismerkednék nem nagyképű szolid, intelligens párral hosszútávú, alkalmi kapcsolatra.
Pécsről és közvetlen környékéről.
Kaposvár és környéke bi pár vagy kezdő fiatal bi fiú? Írjatok
Esetleg ha nem találnátok vagy nem lenne jelentkező én szívesen taliznék veletek ma este, Ha lehet!

Ismerkedni vágyó pár ma este? Utazni tudunk.
Pécs és környékén valaki akár most is?
Engedelmesen szopnék, nyelnék, seggbe is szeretem kapni.
Diszkrét vagyok, helyem van.
Valaki ma?
Diszkrét vagyok, helyem van.
Valaki ma?
Kaposváron egy kedves pár most?
Pasi Pécsen ma reggel???
2 bi pasi keres bi srácokat, bi Párokat Marcali környékén.
Sziasztok, szopnék valakit ma Dombóváron.
Hétfőn Hertelend?
Valaki DOmbóvár környéke bi uni 31 éves pasi vagyok!
Sziasztok.
Kaposvári vagy környékbeli diszkrét partnerem keresem, ha lehet nem egy alkalomra.
Kaposvári vagy környékbeli diszkrét partnerem keresem, ha lehet nem egy alkalomra.
Ma este Siófokon a Petőfin buli, valaki(k)?
Bulizhatunk ha van kedvetek !?
(Ez egy válasz LizaEsAti üzenetére (2022. 08. 20. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sz6! Vasárnap szívesen szopnálak!
(Ez egy válasz Milan0508 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 14:08

Sziasztok varlak titeket Siofoki nyaralomba tobben is johettek akar