Ezen az oldalon az utóbbi 1 évben azt vettem észre hogy mindenki felsőbbrendűnek érzi magát a többieknél ja és igényesebbnek!
Mi a párommal nagyon jól keresünk,diplomásak vagyunk de soha nem nagyképűsködünk(rám jellemző volt kb 20-22éves koromig)saját életünkben is szerények vagyunk pl járhatnánk bmwvel de inkább 1-5éves keveset fogyasztó autóink vannak.
Járhatnánk világon bárhová nyaralni de mi inkább azon a pénzen nyaralunk 1 hónapot görögországban.
Stb stb.
Itt ami megy az vicc.
Kb,mint az hogy pécs és környékèn minden 2.ember 10+éves bmwvel jár és azt hiszik,hogyhihetetlen menők!
Mi a párommal nagyon jól keresünk,diplomásak vagyunk de soha nem nagyképűsködünk(rám jellemző volt kb 20-22éves koromig)saját életünkben is szerények vagyunk pl járhatnánk bmwvel de inkább 1-5éves keveset fogyasztó autóink vannak.
Járhatnánk világon bárhová nyaralni de mi inkább azon a pénzen nyaralunk 1 hónapot görögországban.
Stb stb.
Itt ami megy az vicc.
Kb,mint az hogy pécs és környékèn minden 2.ember 10+éves bmwvel jár és azt hiszik,hogyhihetetlen menők!
Szia
Holnap délelőtt esetleg?
Holnap délelőtt esetleg?

Szia
Holnap délelőtt esetleg?
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 10:48
Holnap délelőtt esetleg?

Sziasztok! Partnert keresek Dombóvár vagy környékéről. egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit.kérlek nézz adatlapot

Sziasztok! Partnert keresek Dombóvár vagy környékéről. egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit.kérlek nézz adatlapot

Szia.Ti mentetek volna lorenzohoz?
Mert ha ő hozzátok akkor nem mindegy ,hogy honnan jön?
Mondjuk én biztos nem autóznék 1szexért még 100 km-t sem
De ismerek olyan nőt aki randizottpécsről győri pasival
Olyan férfit is aki. Debrecenből jött lett pecsre a csajhoz.
Mondjuk a csaj dél-magyarország legszebb MILFje 38 évesen
De ennyit érte sem utaznék. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 20:43
Mert ha ő hozzátok akkor nem mindegy ,hogy honnan jön?
Mondjuk én biztos nem autóznék 1szexért még 100 km-t sem
De ismerek olyan nőt aki randizottpécsről győri pasival
Olyan férfit is aki. Debrecenből jött lett pecsre a csajhoz.
Mondjuk a csaj dél-magyarország legszebb MILFje 38 évesen
De ennyit érte sem utaznék. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875931)

Hal isten elég sokan ismernek innen, nemkell bizonygatnom hogy valóban keresek e,vagy valós személy vagyok e!3gyerek van, mellettük nem minden a gg!Szép estét
Ma 11 felé, Pécs régi vidámpark területe?
Pécsen keresek hölgyet párt ma napközbeni talira.
hello, ma du.5 után szopnék férfias pasit domböváron vagy kórnyékén
Pécsen esetleg közelében keresek lányt vagy párt. Privire írj!
Telt - Duci hölgyel ismerkednék.
Jó reggelt. Valaki?
szekszárdi vagyok de ha van helyed benne vagyok bármiben!
(Ez egy válasz genagy76 üzenetére (2022. 09. 21. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 15:51

Bonyhádi bárki van itt aki komolyan is keres? Kérem írjon priviben
Sziasztok! 24 éves srác vagyok ápolt, igényes. Alkalmi szexkapcsolatra keresek partnert vagy párt mindkét fél örömére, nyitott vagyok kezdő bi dolgokra is mert még nem próbáltam fiúval, közös maszti, kiverés egymásnak, esetleg kölcsönös orál, helyem nincs mindig de utazni tudok, képcserébe benne vagyok és a kölcsönös diszkréció részemről alap dolog!
valaki hellyel rendelkező ma este szekszárdon bi kalandokra?

Törölt felhasználó (875931)

Hal isten elég sokan ismernek innen, nemkell bizonygatnom hogy valóban keresek e,vagy valós személy vagyok e!3gyerek van, mellettük nem minden a gg!Szép estét
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 20:35
Törölt felhasználó (4667493)

Első levél után telefonszámot kértél, majd viberen küldjek fotót, aminek eleget is tettem! Majd órák múlva sem jött még egy Nem válasz sem,aztán mikor Rád írtam felháborodva megírtad, hogy Neked gyerekeid vannak, és nem tudsz ezért írni! De még képet küldtem addig viszont írtál! Sztem engedjük el, hogy ki a vicces! Fel kellene nőlni, és egy kis illemtant venni! Ha Vkitől képet kérsz és kapsz is akkor viszonzás képpen egy mondatot megérdemelne az Illető!
Engedd el ők ilyenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 20:35

Első levél után telefonszámot kértél, majd viberen küldjek fotót, aminek eleget is tettem! Majd órák múlva sem jött még egy Nem válasz sem,aztán mikor Rád írtam felháborodva megírtad, hogy Neked gyerekeid vannak, és nem tudsz ezért írni! De még képet küldtem addig viszont írtál! Sztem engedjük el, hogy ki a vicces! Fel kellene nőlni, és egy kis illemtant venni! Ha Vkitől képet kérsz és kapsz is akkor viszonzás képpen egy mondatot megérdemelne az Illető!
Kiírtam hogy Marcali és nagyon max 100km!Te írtál!Batorkidtam azt hinni,hogy megnézted milyen messze is van Szekszárd -Marcalitol!Ezért is válaszoltam!Majd utána megnéztük mi,és láttuk hogy hát nagyon nem 100km vagy azon belül!! Úgyhogy nehogy már én legyek a "vicc"
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 20:16

Te vagy a vicc!