Harkányban a hónap végén( hosszú hétvége) lessz innen valaki?

Sziasztok
Holnap , holnapután (19-20-án ) napközben főleg a délelőtti órákban találkoznék Nővel/Párral ismerkedjünk érezzük jól egymást

Holnap , holnapután (19-20-án ) napközben főleg a délelőtti órákban találkoznék Nővel/Párral ismerkedjünk érezzük jól egymást

Sziasztok. Október 20.ra délutáni órákra keresem partnerem, elsősorban biszex párt, vagy CD, TS, Travit.
Pécs - Mohács - Bp útvonalon.
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni.
Pécs - Mohács - Bp útvonalon.
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni.
Baranyában fergeteges szexhez keresek nőt.
Nagy mell és nagy puncival megáldott hölgyet ker kor alkat mindegy, Pécs+50km
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi keres bisex párokat.
Pécs-Szekszárd útvonalon nőt keresek kocsis kaland
Dombóvári hölgyel ismerkednék.
Bonyhád Pécs vonalon holnap valaki?
Hello, Dombóvár környékén valaki aki szopatna? Hely van ha szükseges.
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
hétvégi találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
Mohácson hellyel valaki?
Holnap, csütörtökön valaki/k?
Mindenegoldás, felállás jó lehet.
Mindenegoldás, felállás jó lehet.
Sziasztok!
Ma este Fonyód környékén autós talira nő vagy pár ?
Ma este Fonyód környékén autós talira nő vagy pár ?
Szívesen kényeztetnék nőt ma este Pécsen.
Sziasztok! Mai napra keresnék kalandozni vágyó embereket! Hely van jelentkezni privátban lehet!! Szép napot mindenkinek!
Pécs és környékèn ma napközben valaki(k)?
Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk. Ugyanitt szintén hosszútávra párokat is keresünk.
Hölggyel vagy párral szeretkeznék Pécsen és környékén max 60-100 km. Mindenki részéről garantált orgazmus!
Helyem is van, de az utazás nem gond! Privátba írjatok!
Helyem is van, de az utazás nem gond! Privátba írjatok!
Sziasztok
Pécsen nem tudjátok, van valahol Glory Hole ?