UI: Pécsen
Sziasztok! Ma este autos kalandba keverednénk egy szimpatikus párral!
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Mostanság Pár kocsival, Csörgetónál, vagy Sötétvölgy?
Értem én a vélemény nyilvánításodat de miért kell ide mindenkinek kiírnod ezzel szinte savazol!! Miért nem írod privát?? Ha már ez a fetised!
Jól esne neked ha egyfolytába savaználak égetnélek kritizálnálak? Csak gondolj bele mindig annak a helyzetébe akinek szánod az ellenszenves véleményedet. Amúgy szerintem senki nem kíváncsi arra hogy mire vagy finnyás és mire nem. Mert ami neked jó az lehet hogy nekem gusztustalan és aberrált. Szóval nem kell írogatni még unalomból , s pláne nem mindenkinek pellengérre kitéve!! Én is bízom abban hogy találok valaki vagy valakiket de ha vannak ilyen negatív tagok aki direkte lehúzza a másikat akkor nehéz lesz. Itt amugy is 95% kamu homár vagy beteges képgyüjtögető van tisztelet a maradék 5-nek. Szép napot és neked tudom, hogy minden napra jut 100 férfi de erre inkább legyél büszke és boldog minthogy a sok farokerdő között egyet kritizálj!!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 15:16

Én végig gondoltam amit írtam. Az arcomra nem szoktam engedni. Szerintem meg mindenkinek joga van véleményt formálni! Majd biztos meg találod, akit keresel!
Én végig gondoltam amit írtam. Az arcomra nem szoktam engedni. Szerintem meg mindenkinek joga van véleményt formálni! Majd biztos meg találod, akit keresel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 07:41
Törölt felhasználó (4684053)

Sajnálom kedves , hogy ez neked nem tetszik de tudod vannak akiket ez izgat és így is szeretnék a gyönyört átélni. Sajnos a te fantázia világodba nem fér bele sajnálom. Viszont biztosan volt már példa arra ha igazán szeretsz szeretkezni mint a videoidon is valamejest érzékelhető, hogy véletlenül lespriccelt a párod vagy valaki más, Tévedek? Az biztosan nagyon undoritó élményed lehetett ? Vagy élvezted? FUJJ !! No csak óvatosan legközelebb az ilyen megjegyzésekkel mert elöször gondolkodjál hol is vagy és mit is keresel!! De ha esetleg szeretnél egy arcpakolást jelentkezz
Szép napot!

Sziasztok! Keszthely, Hévíz környékèn vagyunk három napig. Csinos párral szívesen találkoznánk...

Mai nap esetleg valaki Siófok és környékén autóskaland?
Sziasztok valaki mokázni picit ? :P
Sziasztok! Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!
Jó reggelt

Sajnálom kedves , hogy ez neked nem tetszik de tudod vannak akiket ez izgat és így is szeretnék a gyönyört átélni. Sajnos a te fantázia világodba nem fér bele sajnálom. Viszont biztosan volt már példa arra ha igazán szeretsz szeretkezni mint a videoidon is valamejest érzékelhető, hogy véletlenül lespriccelt a párod vagy valaki más, Tévedek? Az biztosan nagyon undoritó élményed lehetett ? Vagy élvezted? FUJJ !! No csak óvatosan legközelebb az ilyen megjegyzésekkel mert elöször gondolkodjál hol is vagy és mit is keresel!! De ha esetleg szeretnél egy arcpakolást jelentkezz
Szép napot!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Ez nagyon undorító!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 07:43
Törölt felhasználó (4684053)

Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Holnap délután valaki a Harkányi gyógyfürdőben?
Kaposváron diszkrét helyet keresünk (2 ffi- 1 nő).
Minden megoldás jó lehet.
Minden megoldás jó lehet.
Sziasztok,mohácson tud valaki valami bérelhető helyet találkára?Előre is köszi
Sziasztok. Valaki?
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!