Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
40 Éves sportos független férfi a héten délelőttönként és egy egy nap este ráér.
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Ma délután vagy este pár vagy hölgy?
Ma késő du Pécsen valaki? Csaj, pár ?
Sziasztok! Fiatal srác heteró alapon beszállna párhoz. (Pécs)
Diszkrécióban profi vagyok
Diszkrécióban profi vagyok

Sziasztok,
Jövő hét csütörtök és péntek délelőttre keresek hölgyet vagy heteró párt. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok!
Jövő hét csütörtök és péntek délelőttre keresek hölgyet vagy heteró párt. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok!
Lányok Párok. Ma valaki minden jóra???? Privire írjatok!
Jó reggelt

Sportos kemény farkú 40 éves várja mára az ajánlatokat ✋
Hokizna valaki 2 pasival Marcaliban vasárnap?
van itt olyan pár aki szilvesztere fiatal srácot keres 3adiknak vagy gang bangba?privibe lehet írni
Szia! Aktuális még?
(Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 12. 03. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 13:37

Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.
Szia!
Írok privátban!
(Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 12. 03. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.
Kaposváron párhoz 24 éves fiatal srác párhoz csatlakozna
kor alkat nem számít, a lényeg hogy jól érezzük magunkat

Kényeztetnélek!

Pusza Gy.
Pusza Gy.
Sziasztok,keresek idősebb holgyet vagy párt somogyban,igenyes kaposvari 25eves ffi vagyok,tobbszor volt mar reszem tobbes szexben a feleseg oromere,helyem nincs,utazni tudok!

Pusza Gy.
Pusza Gy.
Sziasztok valaki Somogy megye ?