Sziasztok valós párokat .nőket keresek .kor alkat nem számít!!
Szia csodásak vagytok .
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 12. 14. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 18:31

Kár, hogy nem férek bele ama bizonyos kategóriába, amit keresel!
Sziasztok Masziroznék ma
Sziasztok!
Párral vagy hölggyel imerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem nincs de szivesen utazom!
Párral vagy hölggyel imerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem nincs de szivesen utazom!
Sziasztok párokhoz csatlakoznék írj üzenetet.
Hétvégén párt fogadnék. Iszogatas beszélgetés stb.
Pécs és környékén keresek ma hölgyet,párt.Utazni tudok.
Sportos, igényes 40 éves férfi keresi partnerét, partnereit!
Tolnában valaki keresi pasit, akkor gondoljon rám

Kár, hogy nem férek bele ama bizonyos kategóriába, amit keresel!
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2022. 12. 14. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 10:20

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Kedves normális párral ismerkednék somogyból.
Valaki siófok környékén?
Passzív pasiként keresek partnert orális játékokhoz Pécsett és környékén.Ápoltság,diszkréció adott és elvárt.
Dombóvár valaki?
Sziasztok Balatonberény Marcli könyéken van valaki? hölgy
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Egyedül álló,élő hölgyeket keresnénk bármely korósztáj és alkat,duci alacsony elöny,de idősebb pár is szóba jöhet ahol a hölgy mindkét félre nyitott,csak tel és hívunk. Pécs+50 Km
Feleségemet szeretném nézni, miközben mással van. Ehhez keresünk jó megjelenésű, kulturált férfit 20-40 év között. Rövid lényegre törő 1-2 fényképes jelentkezéseket várom.
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...