Kaposváron hölgy vagy férfi 12-13 óra közt, hely szükséges!
Tényleg olyan hölgyeket keresek akik föl válalják önmaguk,kor alkat mindegy
Sziasztok.
Ma estére hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Ma estére hölgyet, párt keresek. Én egy 30 éves kedves, normális, sportos pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 60 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 39 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt. Kizárólag lányok és nők, levelét várom Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
Lányok , párok! Péntek szombat vasárnapra keresem játszótársamat Pécs és környéke. Fogadni tudok de utazni is!Privátra írj!
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
40 éves kemény farkú igényes férfi várja mára az ajánlatokat.
Hali masszíroznék anyagiaktol mentesen
Marcaliban srácok kölcsönös farokveréshez két pasihoz?
Pécs és környékén keresek ma napközben hölgyet,párt.Utazni tudok.
Dombóvár környékén valaki?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van a Budai Vám közelében.
Köszönöm
Feleségemet szeretném nézni, miközben mással van. Ehhez keresünk jó megjelenésű, kulturált férfit 20-40 év között. Rövid lényegre törő 1-2 fényképes jelentkezéseket várom.
Egyedül álló,élő hölgyeket keresnénk bármely korósztáj és alkat,duci alacsony elöny,de idősebb pár is szóba jöhet ahol a hölgy mindkét félre nyitott,csak tel és hívunk. Pécs+50 Km
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Sziasztok Balatonberény Marcli könyéken van valaki? hölgy
Dombóvár valaki?
Passzív pasiként keresek partnert orális játékokhoz Pécsett és környékén.Ápoltság,diszkréció adott és elvárt.
Valaki siófok környékén?