Sziasztok Ma lányt vagy párt kényeztetnék Pécsen vagy környékén. Fogadni tudlak! Privátba
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek

Viszont
(Ez egy válasz Nagyonkezdőék üzenetére (2022. 12. 24. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha régóta foglalkoztat az hogy milyen lehet egy fiúval a közös hoki,de alapvetően hetero vagy akkor írj nekem.Pestmegyei hellyel rendelkező igényes ápolt srác vagyok!Írj bátran,diszkrét vagyok!
viszont kívánom
(Ez egy válasz Nagyonkezdőék üzenetére (2022. 12. 24. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Mindenkinek.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Szilveszterkor pár/pasi pécs környékén?
Idős hölgyet keresek aki szeretné ha egy fiatal kemény farkú srác megcsinálja tisztességesen! ( nincs felső korhatár )
Sziasztok párral ismerkednék Balaton déli partjáról és környékéről kellemes időtöltéshez minden jóra kedves diszkrét pasi vagyok.
Vasárnap este 19 után, akár éjjel is, vagy hétfőn egész nap szopok, dughatod a seggem! Hely, diszkréció adott. Valaki?
Pécsi 41 éves, igényes, izmos, intelligens, megfelelő méretű pasi nőt, párt keres!!
Marcaliban ha valaki kíváncsi egy autós szexre... akkor most induljon a laktanya melletti ipari park területén a leágazás után.... nem fogunk pironkodni!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Utazni tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Utazni tudok.
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Párral ismerkednénk..és találkoznánk..

Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Sziasztok!
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes
Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes

Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.