Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok! Párként párral ismerkednénk adatlapunk szerint. Privát levélben vagy a chat-en megtaláltok
70-es nagyikat keresek baranyába Nagy logó cicik elönybe.Irj tel számot
Sziasztok. Szombat esti ,vagy vasárnapi programra keresek egy kedves jófej , pécsi párt, vagy baráti társaságot . Ápolt, 40 es pasi vagyok .
Írtunk üzenetet.
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 01. 04. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2 ffit keresek hölgy masszírozására baranya és somogy megyéből!
Hölgyeket keresek kor alkat függetlenség mindegy...Tel szám kell. Pécs+50km
Szia! 24 éves pécsi férfi vagyok. Ez lesz az első alkalom egy párral. Érdekel valakit?
Szekszárdon és környékén ráérek ma 19-20 óráig körülbelül... Lányos dolgok érdekelnek...
Valaki siófok környékén?

Törölt felhasználó (4656069)

Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Somogy megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Nagyik???Kor alkat mindegy...
Sziasztok! Párommal keresünk férfit harmadiknak. Nagyobb intim méret előnyt jelent. Párom 168/56 37 éves. Képet tudunk küldeni privatban. Kis osztogatás beszélgetés és utána a lényeg, mi így képzeljük. Részletek privátban

Sziasztok!
Mai nap keresek Fonyód környékén szex partnert, nő vagy pár!
Mai nap keresek Fonyód környékén szex partnert, nő vagy pár!
Sziasztok holnap napközben veszprém- siófok- Kaposvár vonalon. Izgalmat keresek. Huncutul .
Sziasztok ma voltam szexárdon a csörge tonál csodás idö volt holnap du 3-4 között ismét kintt leszek .privátba várom az üziket
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.