Péntekre keresnék szopni szerető Nőt kor alkat mindegy...Irj tel számot és beszélünk...
Sziasztok.Holnap lenne kedve valakinek talalkozni velem balaton déli part környéke?Lanyok párok?
Sziasztok kár hogy csakpart kerestek
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 23. hétfő 21:18

Igen mind megkaptuk, válaszoltunk is, mint ahogy emailt is küldtünk (ugye amit kértetek)! Válasz semmi. Ennyit a sárdobálásról! Jó szórakozást
Pécs és környékén keresek hölgyet,párt ma napközben.Utazni tudok.
Sziasztok.
Harisnyát viselő Aktív bi pasi vagyok.
Szex csak nővel, párral, vagy Cd, Travi, női rucissal.
Balatonszárszón és környékén keresek, de csak január 26-29. között.
Természetesen a legnagyobb dolog lenne, ha női szexpartnert találnék
Lehet szó egyszerű orális kalandról is, harisnya nélkül.
Intim méret, 18/5,
Balatonszárszó -Siofok - Székesfehérvár -Budapest-Hatvan -Debrecen útvonal mentén haladok, január 26 és 29.én, ha van helyed, S szimpatikus vagyok, írj bátran
Harisnyát viselő Aktív bi pasi vagyok.
Szex csak nővel, párral, vagy Cd, Travi, női rucissal.
Balatonszárszón és környékén keresek, de csak január 26-29. között.
Természetesen a legnagyobb dolog lenne, ha női szexpartnert találnék

Lehet szó egyszerű orális kalandról is, harisnya nélkül.
Intim méret, 18/5,
Balatonszárszó -Siofok - Székesfehérvár -Budapest-Hatvan -Debrecen útvonal mentén haladok, január 26 és 29.én, ha van helyed, S szimpatikus vagyok, írj bátran
Sziasztok!
Ma estére szex partnert keresek hölgyek párok ?
Ma estére szex partnert keresek hölgyek párok ?
Pécs és környékén valaki???
Marcaliban ma este 2 pasihoz valaki?
Szombaton Igalban leszünk.Nem akar valaki csatlakozni?
Sziasztok . Hölgyel vagy párral ismerkednénk , komoly szándékkal szóval rövid beszélgetés után telefonos beszélgetés szeretnénk a két hölgy között . Képeket nem küldünk .
Pécs és környékén hölgy,pár ma napközben?
Üdv .keresek párokat mindenjora kor alkat nem számít csak merj is találkozni !!!
Sziasztok!
Mai nap folyamán keresek nőt vagy párt Marcaliban.
Mai nap folyamán keresek nőt vagy párt Marcaliban.
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy egy kedves párral!
Helyem nincs,utazás nem gond!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy egy kedves párral!
Helyem nincs,utazás nem gond!
Igen mind megkaptuk, válaszoltunk is, mint ahogy emailt is küldtünk (ugye amit kértetek)! Válasz semmi. Ennyit a sárdobálásról! Jó szórakozást
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 23. hétfő 15:07
Törölt felhasználó (4656069)

Válaszoltunk. 4 alkalommal. Itt, ezen az oldalon. Nyoma van. És te mindegyiket megkaptad, elolvastad. Ennek is nyoma van, mert válaszoltál is rögtön a mi üzeneteinkre. Ennyit a közösben való sárdobálásról, ha már megszólítottál. És részünkről belőled ennyi elég is.
Szia! Ne haragudj, nekem mi kozom hozza, hogy Ti mit beszeltek egymaskozt es mit nem? En csak egy altalanos dologra reagaltam, amit en is tapasztaltam, ennyi. Nem Ratok iranyult a kommentem, ugy hogy elnezest ha ennyire magatokra vettetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 23. hétfő 15:10
Törölt felhasználó (4656069)

És minden alap vagy utánajárás nélkül valótlanságot terjeszteni. Ez a divat nem tűnt fel?
Nyalati szerető Lányt, Anyukát keresek. Pécs...Privátba számot kérek
És minden alap vagy utánajárás nélkül valótlanságot terjeszteni. Ez a divat nem tűnt fel?
(Ez egy válasz Jani1155 üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Válaszoltunk. 4 alkalommal. Itt, ezen az oldalon. Nyoma van. És te mindegyiket megkaptad, elolvastad. Ennek is nyoma van, mert válaszoltál is rögtön a mi üzeneteinkre. Ennyit a közösben való sárdobálásról, ha már megszólítottál. És részünkről belőled ennyi elég is.
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párokat minden jóra kor és alkat nem lényeg többit privátba.