Autós kalandra keresek párt Somogy megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok!
Pécsi 42 éves. Izmos, igényes, méretes, heteró pasi partnerét keresi csaj, nő vagy pár személyében!
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Sziasztok,
ma esti találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van.
ma esti találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Sziasztok.Ma délelött egy kis kaland érdekelne valakit?Balaton déi part környékén?
Ma este párt fogadnék szexárdi lakásomba .Privátba várom az üziket
Sziasztok!
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....
Párt, Párokat fogadnánk szombaton napon egy "kiadós" ismerkedésre. Ha érdekel bennneteket privátban jelezzétek. üdv: Gy és A
CSAK MA!!!!Pécs és környékén, vagy délután Pécs Budapest útvonalon keresek bárkit, aki a természetben, nyilvános wc-ben, uszoda zuhanyzóban vagy bárhol készítene rolam néhány fotót faszverés, szopatás közben. Cserébe hálásan, hosszan, mélytorkosan szopok óvszerrel. ÍRJ!!!!
Mohácsi férfi sublányt keres. Alkalmi szex céljából. Mohács és környéke. Köszönöm
Sziasztok..Pasit keresünk ma estére illetva aki tud utazni.Pécstol 20 30 kilométeres körzetbe.
Holnap reggel Kaposvár? Párok, hölgyek?
Pécsen most kiverném a szabadban. Valaki meglesi?
Ott vagy még?
(Ez egy válasz Bennevagyok45 üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most Mecseken? Mandulás parkoló?
Helló Balaton déli partján bi pasit keresnénk 3as illetve cuckold szexre
Pécs és környékén valaki(k)??